Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Νατάσα Θεοδωρίδου : «Τα παιδιά μου είναι ό, τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου»

Συνέντευξη σε Κυπριακό περιοδικό παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις άγνωστες πτυχές και τον πολύπλευρο χαρακτήρα της αλλά και για το κεφάλαιο «γάμος» στη ζωή της.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου εξομολογήθηκε πως μπορεί από την μία να είναι λεπτεπίλεπτη και ευγενική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνά να δείξει το δυναμισμό και το αντράκι που κρύβει μέσα της, όταν χρειαστεί. Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Καταρχήν, τα λες πολύ καλά… Κοίτα, όλα αυτά είμαι εγώ. Πάντα αυτό ήμουν, ποτέ δεν άλλαξα και ποτέ μου δεν προσπάθησα να γίνω κάποια άλλη. Δεν το εξήγησα ποτέ αυτό, ούτε το έψαξα. Άλλωστε, είμαστε πολυδιάστατοι άνθρωποι. Είμαι ευγενική με τους ευγενείς, έχω όμως και τον τσαμπουκά μου που, κάποιες στιγμές, βγαίνει στην επιφάνεια. Μπορεί να είναι και άμυνα, που με προστατεύει από διάφορα. Πάντα, όμως, είχα δυναμισμό. Από παιδάκι…».
Η τραγουδίστρια συνέχισε μιλώντας για τις δυσκολίες του χαρακτήρας της στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»: «Είμαι αρκετά εσωστρεφής και δεν είμαι εύκολος άνθρωπος – το αντίθετο μάλιστα. Θα έλεγα ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, δύσκολος χαρακτήρας, όμως ποτέ δεν κλείνω τους κύκλους μου. Όταν ήρθα στην Αθήνα, δεν διέγραψα τους προηγούμενους ανθρώπους και προσπάθησα να βάλω νέους στη ζωή μου. Δεν έπεσα έξω στις επιλογές μου αλλά, κι αν μου συνέβη, δεν πειράζει. Έκανα φίλους και έχτισα γερές σχέσεις».
Όσο για τους δύο γάμους που έκανε στη ζωή της, η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε « Ήταν μία απόφαση που την πήρα πολύ συνειδητά – άσχετα αν στην πορεία χάλασε και ο γάμος μου δεν πέτυχε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη από την προσωπική μου ζωή, γιατί απέκτησα δύο θησαυρούς, που είναι εκπληκτικά παιδιά. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά είναι η ευτυχία μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.