Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Προνομιακές τιμές σε όλους τους ερωτευμένους προσφέρει ο Βοτανικός Live Stage

Ειδική προσφορά για την γιορτή των ερωτευμένων κάνει ο Βοτανικός Live Stage σε όσους τον επιλέξουν για την διασκέδασή τους την συγκεκριμένη μέρα.
Το νυχτερινό κέντρο φέτος και συγκεκριμένα από τις 20 Σεπτεμβρίου φιλοξενεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν, τον Αντύπα, τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη σε ένα πρόγραμμα που ενώνει τρεις γενιές ποιοτικού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και εγγυάται την διασκέδασή μας.
Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ο Βοτανικός Live Stage δίνει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν όλο και περισσότεροι το μοναδικό πρόγραμμα σε μια προνομιακή τιμή της φιάλης στα 130 ευρώ με δώρο μια πεντάδα λουλουδιών. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τους πρώτους 150 που θα κλείσουν τραπέζι μέσω του επίσημου site http://www.votanikos.gr/.
Αντύπας, Νίκος Κουρκούλης και Αγγελική Ηλιάδη, μας περιμένουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο πανέτοιμοι να δώσουν ξεσηκωτική ένεση στις βραδιές μας και “πατούν το γκάζι” στο Βοτανικό, εκεί που η διασκέδαση δεν σταματά και περνά με κόκκινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.