Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Το «καρφί» Ελένης Δήμου: «Μετά το The Voice δεν γίνεται τίποτα»

Η Ελένη Δήμου μεταξύ άλλων μίλησε για τους νέους καλλιτέχνες, τα talent show και το "The Voice".
"Eίμαι φύση και θέση, αισιόδοξος άνθρωπος. Πιστεύω πως μέσα από τη κρίση, θα οδηγηθούμε πάλι σε αλήθεια, σε αξίες. Οι νέοι καταφεύγουν στη τηλεόραση, που είναι μέσα στα σπίτια των ανθρώπων. Καταφεύγουν, σε τηλεοπτικές εκπομπές-καθότι δεν υπάρχουν μουσικές εκπομπές πια. Μόνο εκπομπές διαγωνιζόμενων" είπε για τους νέους τραγουδιστές που καταφεύγουν στα talent shows.
Από το "Να η ευκαιρία" που παιζόταν στη κρατική τηλεόραση, μέχρι το "The Voice", δεν υπάρχει τεράστια διαφορά;
H ίδια απαντά στο Thesout: "Ναι! Εγώ θα έλεγα, μάλιστα και από την εποχή των Φεστιβάλ Τραγουδιού. Ξέρετε, είμαι παιδί του "Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης". Λυπάμαι που δεν υπάρχει! Το άκουγε όλη η Ελλάδα και ήταν ένας όμορφος θεσμός. Για τη δική μου, δε καριέρα, ήταν καθοριστικός θεσμός. Έχω στις αποσκευές μου, δύο βραβεία από το Φεστιβάλ".
Νέοι τραγουδιστές, πηγαίνουν σε talent show, σα το "The Voice", για να βρούνε ένα "βήμα" να εκφραστούν. Μετά τι γίνεται;
Η Ελένη Δήμου απαντά: "Μετά δεν γίνεται τίποτα, όπως βλέπετε! Από τη στιγμή, που δεν υπάρχει δισκογραφία, τι να γίνει; Υπάρχει ένας καινούργιος διαγωνισμός που λέγεται "The Voice", πάνε και βγαίνουν ωραίες φωνές-πολύ ωραία!-μετά τι γίνεται; Τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Αυτό είναι το θέμα"!





1 σχόλιο:

  1. Μα στο talent show δεν σου κάνουν συμβόλαιο ότι θα πετύχεις για πάντα. Είναι μία ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.