Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Σάκης Ρουβάς: Αυτοί είναι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του!

Ο κορυφαίος Έλληνας star καθήλωσε για άλλη μια φορά το κοινό παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό του live concert στην Αθήνα και γνωρίζοντας την κυριολεκτική αποθέωση από 10.000 κόσμο!
Ο Σάκης Ρουβάς σηματοδότησε την έναρξη του σημαντικότερου tour στην καριέρα του, το The Ace Of Hearts Tour που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με επόμενους σταθμούς τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη!
Ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει με το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους Onirama, με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση, την pop star Eleni Foureira με τον δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που μας παρασύρει με την ενέργειά του και την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της. Επόμενος σταθμός του The Ace Of Hearts Tour είναι η πόλη της Λάρισας, την Τετάρτη 7 Μαΐου, για το πιο ξεχωριστό live show στο Κλειστό Γυμναστήριο ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να απογειώσει το κοινό της συμπρωτεύουσας την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ, την Παρασκευή 9 Μαΐου, το The Ace Of Hearts Tour θα βρεθεί στον τέταρτο σταθμό της πανελλαδικής του περιοδείας, στην πόλη της Ξάνθης, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.