Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Χαμός: Η Beyonce βγήκε με νυφικό βέλο στη σκηνή και τραγούδησε για την απιστία του Jay Z

Και πάνω που λέγαμε ότι η Beyonce είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στον πλανήτη γη, που ίσως έχουν τα πάντα, ας μην αναλύσουμε ποια αγαθά περιλαμβάνονται γιατί υποθέτουμε τα γνωρίζετε, κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες, οι οποίες στην αρχή έκαναν δειλά την εμφάνισή τους χωρίς κανείς να τους δίνει ιδιαίτερη σημασία και τώρα πια έχουν πάρει σχεδόν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, σε τέτοιο σημείο που ακόμη και η ίδια η star, τοποθετήθηκε, με το δικό της πάντα τρόπο.
Όλα άρχισαν από το περιβόητο πια συμβάν του ασανσέρ, με τις φήμες να ξεπετάγονται, και να κάνουν λόγο για προβλήματα στο γάμο της Beyonce και του Jay Z. Αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν, σε μία προσπάθεια μάλλον να μη βγει η Solange η τρελή της υπόθεσης, ότι το ξέσπασμά της ήταν απόρροια τους μίσους της προς τον Jay Z λόγω της κακής του συμπεριφοράς απέναντι στην αδερφή της. Κακή συμπεριφορά η οποία μεταφράζεται, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, με κέρατο!
Και μιας και ο γάμος των 2 stars είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες, άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια κάποια καλά κρυμμένα μυστικά. Το πιο ενδιαφέρον και πιπεράτο, είναι αυτό που θέλει το Jay Z να διατηρεί εδώ και χρόνια παράλληλη σχέση με την 34χρονη τραγουδίστρια Mya, την οποία μάλιστα στηρίζει και επαγγελματικά, κάτι που δεν έκανε ποτέ με τη Solange.
Kαι όλα αυτά, ίσως να μην τα λάμβανε κανείς υπόψη, μιας και ο Jay Z έχει υπάρξει μέντορας για πολλές σέξι τραγουδίστριες, ας μην ξεχνάμε την Rihanna, αν η ίδια η Beyonce, δεν έδινε με τον τρόπο της συνέχεια στο θέμα. Σε μία από τις στάσεις της περιοδείας της On The Run, η star βρέθηκε στο Ohio, και σε μία άκρως ηλεκτρισμένη στιγμή, φορώντας νυφικό βέλο, ερμήνευσε το τραγούδι της Resentment, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα την απιστία. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι άλλαξε κάποιους από τους στίχους, σε μία προσπάθεια να τους προσαρμόσει στη σχέση της με τον Jay Z.
Προς το παρόν, κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο, αλλά ένα έχουμε να πούμε: Beyonce, ευχή και κατάρα σου δίνουμε όλα αυτά να είναι αλήθεια και να βρίσκεσαι σε σύγχυση, διότι αν είναι ακόμη ένα κόλπο σου, θα πέσεις πολύ στην εκτίμησή μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.