Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Beyonce: Μήπως έχει αρχίσει η κατρακύλα της;

Ο κόσμος μάλλον άρχισε να τιμωρεί τη διάσημη ντίβα
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό το μόνο μέρος που δεν βλέπουμε τη Beyonce είναι στα... όνειρά μας, αν και ίσως υπάρχουν και πολλοί που να τη βλέπουν ακόμα και εκεί. Βλέπετε, η μεγαλύτερη ίσως star του πλανήτη αυτή τη στιγμή, έχει μπει σε ένα τριπάκι αέναης δημοσιότητας και προβολής, χωρίς ακριβώς να έχουμε καταλάβει τους σκοπούς της αλλά κυρίως το τι προσπαθεί να αποδείξει, μιας και με το φτωχό μας το μυαλό πιστεύουμε ότι τα έχει καταφέρει μάλλον καλά μέχρι στιγμής.
Παρόλα αυτά βέβαια, και παρόλη την μανία της Queen Bey να μας αποδείξει ότι είναι καλή, γλυκιά και υπέροχη σύζυγος και μητέρα, ο κόσμος έχει αρχίσει, όχι να τη βαριέται αλλά να... ξενερώνει μαζί της! Η τρανή απόδειξη αυτού, είναι η πρόσφατη προβολή ενός αφιερώματος εφ' όλης της ύλης, στην πολυσυζητημένη περιοδεία της ίδιας και του Jay Z, από το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο HBO.
Εν αντιθέσει με όσα θα περίμενε κανείς, και παρά το γεγονός ότι το αφιέρωμα προβλήθηκε στην prime time του Σαββάτου, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά, ενώ δεν ήταν λίγα τα προγράμματα από τα απέναντι κανάλια, που ξεπέρασαν κατά πολύ το διάσημο ζεύγος, πληγώνοντας ανεπανόρθωτα τον εγωισμό της διάσημης ντίβας.
Πολλοί αποδίδουν το γεγονός στο ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να είναι καχύποπτος απέναντί της, μιας και δε βλέπει με καλό μάτι όλη αυτή την μανιώδη προσπάθεια αυτοπροβολής. Όσοι υποστήριξαν ότι το γεγονός ήταν τυχαίο, οι υπεύθυνοι υπενθύμισαν ότι ούτε η περιοδεία του διάσημου ζευγαριού, στάθηκε αντάξια των προσδοκιών.
Εμείς την αμαρτία μας θα την πούμε, τη Beyonce την αγαπάμε. Ωστόσο νομίζουμε πως όντως όλη αυτή η υστερία με την προσωπική της ζωή, μάλλον θα της κάνει κακό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.