Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Jennifer Lopez: Έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος!

Τι είπε η ίδια για το γεγονός;
  Με μια φωτογραφία στο Instagram επέλεξε η Jennifer Lopez να κάνει γνωστό το άσχημο νέο του τροχαίου ατυχήματος που της συνέβη χθες το βράδυ, ενώ παράλληλα εξέφρασε, μέσω του λογαριασμού της, την αγανάκτησή της για τους ασυνείδητους οδηγούς αλλά και την ανακούφισή της, καθώς δεν τραυματίστηκε κανείς τελικά.
Η 45χρονη σταρ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της μαζί με την κολλητή της φίλη και ηθοποιό, Leah Remini, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε ξαφνικά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, την στιγμή που αυτές βρίσκονταν σταματημένες σε ένα φανάρι. Ευτυχώς, το συμβάν είχε αίσιο τέλος, αφού καμία από τις δύο δεν τραυματίστηκε, ενώ στο αυτοκίνητο λίγο έλειψε να βρίσκονταν και τα 2 παιδιά της, τα 6χρονα δίδυμα Max και Emme. Η ίδια, λίγες ώρες πριν, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram όπου βρίσκονταν και τα δύο παιδιά της, μαζί με την κόρη της Leah, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.
 Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η τραγουδίστρια ανέβασε μια selfie μαζί με τη φίλη της, γράφοντας ως λεζάντα: «Περίμενα στο φανάρι, όταν κάποιος μεθυσμένος βλάκας έπεσε πίσω μας. Ευχαριστώ το Θεό που όλοι είμαστε καλά» και εκφράζοντας το θυμό και την αγανάκτησή της για το συμβάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.