Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Λάμπης Λιβιεράτος: «Με περιμένουν στη γωνία να με πυροβολήσουν»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για τους φίλους που δεν ήταν αληθινοί και δεν του στάθηκαν, τη συμβουλή που έχει δώσει στις δυο κόρες του αλλά και την δύσκολη περίοδο που πέρασε!
 Είχες φίλους που δεν ήταν αληθινοί;
Αλίμονο. Έχω δει ανθρώπους να ...μεταλλάσσονται. Και τώρα τελευταία αυτή τη μετάλλαξη τη ζω πολύ έντονα στη ζωή μου και έχω πάθει πλάκα. Άτομα που είναι κοντά μου χρόνια, ξαφνικά έχουν γίνει άλλοι, ενώ άνθρωποι καινούργιοι στη ζωή μου, στέκονται καλύτερα στο πλευρό μου από αυτούς που με περιμένουν στη γωνία να με πυροβολήσουν. Μάλλον για αυτό ήταν τόσο καιρό κοντά μου. Φιλάνε καραούλι. Αλλά εγώ έχω μάθει και φοράω αλεξίσφαιρα, ειδικά στο κεφάλι μου. Δεν μπορεί τίποτα να μου αλλάξει τα μυαλά. Ξέρεις, στα άσχημα όλοι είναι παρηγορητές ενώ στα όμορφα ο άλλος μπορεί να σε δει περίεργα. Δεν στάθηκα σε αυτό, γιατί έχω δίπλα μου τα παιδιά μου, που λένε πάντα την αλήθεια έξω από τα δόντια. Ξέρεις τι μου είπαν οι κόρες μου; «Εσύ μπαμπά δεν άλλαξες στις μεγάλες δόξες σου, θα αλλάξεις τώρα; Αυτή η φράση τους είναι η καλύτερη ασπίδα για μένα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που έχω «καρατσεκάρει» και μου έχουν αποδείξει περίτρανα πως μου έχουν σταθεί στα δύσκολα και κυρίως στα όμορφα, ανάμεσά τους, η Φανιώ Δέντζα και ο Αντώνης Κούτρας. Εύχομαι να μην προδώσω ποτέ την αγάπη τους.
Ποια είναι η συμβουλή που έχεις δώσει στα παιδιά σου;
Θέλω να έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Να είναι καλοί άνθρωποι, να ακούν τον άλλον από εκεί και πέρα αν διαφωνούν να μην αλλάζουν την άποψή τους αλλά να την υποστηρίζουν, να σέβονται οτιδήποτε τους εμπνέει τον σεβασμό και να αγαπάνε ότι τους αποπνέει αγάπη. Να αγαπήσουν, όχι υπο πίεση ούτε εξ αναγκαστικά αλλά επειδή νιώθουν ένα φτερούγισμα μέσα τους.
Πέρασες μια πολύ δύσκολη περίοδο από την οποία βγήκες νικητής. Τι θα έλεγες στον κόσμο που περνά δύσκολα;
Μετά απο ενάμιση χρόνο που είχα πέσει στα πατώματα, βλέπω την θετική πλευρά της ζωής και το κυριότερο είναι πως αν περνάω εγώ κάτι, δεν ξεσπάω σε αθώους ανθρώπους. Χρειάζεται υπομονή και όλα γίνονται. Ημουν δύο χρόνια άνεργος..
Πηγή:Αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.