Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Γωγώ Τσαμπά: «Κανείς δεν με βοήθησε»

Η Γωγώ Τσαμπά σε συνέντευξή της μίλησε για την σχέση της με τον Θεό και για το αν την βοήθησε κάποιος στην καριέρα της.
Τραγουδάς κρατώντας το κομποσκοίνι;
«Ναι. Παντού. Είναι το φυλαχτό μου, είναι η πίστη μου αυτό. Είμαι πάρα πολύ δεμένη με τη θρησκεία μας. Ως χριστιανή ορθόδοξη, για να είμαι καλά και να έχω υγεία, γιατί για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο. Στο χώρο είμαι 17 ολόκληρα χρόνια και όχι “χθες”, που λένε μερικοί. Είμαι 33 χρονών και πολύ μου λένε να μην τα μαρτυράω. Ο κόσμος έχει κόμπλεξ, εγώ δεν έχω, τόσο είμαι, τόσο λέω.
Κατάφερες να βάλεις τα τραγούδια σου μέσα σε «σαλόνια» και να μην τα τραγουδάμε μόνο σε συγκεκριμένους χώρους, πανηγύρια, γάμους, μικρές πίστες.
«Το δημοτικό τραγούδι δεν μπήκε ποτέ σε πίστα και δεν είχε μπει στην τηλεόραση όσο έχει μπει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να παραδεχόμαστε... Όπως εμένα, μέσα από τον Τσαλίκη και τον Κοντολάζο, έγινε το δικό μου τραγούδι “Άγιος” ή “Τα καγκέλια”, που το τραγούδι το βρήκα από άλλους. Αν ο κόσμο3 θέλει να το ακούει από μένα είναι επιλογή του. θα πρέπει να τα αναγνωρίζουμε αυτά μεταξύ μας. Στην τηλεόραση με πήγαν άνθρωποι που είναι έξω από αυτά τα ακούσματα. Εγώ έβαλα τα κλαρίνα στη ν τηλεόραση, αυτό ας το αναγνωρίσουν κάποιοι».
Δεν σε βοήθησε κανείς;
«Κανείς».
Πηγή: Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.