Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ρέμος-Ασλανίδου: Η τελευταία συναυλία και η αφύπνιση για τους Δότες του Μυελού των Οστών

Η μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου,  αποτελεί και την ολοκλήρωση της μεγάλης και ιδιαίτερα επιτυχημένης περιοδείας του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου, φέτος το καλοκαίρι.
Η περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ξεκίνησε από το Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης με μία sold out συναυλία, όπου 7.000 κόσμος παρακολούθησε μια μαγική βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, ιδιαίτερο κέφι και στιγμές μοναδικές. Μαζί του ήταν το συγκρότημα Mέλιssεs.
O Αντώνης Ρέμος, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, μαγεύει το κοινό με την ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία, την μοναδική φωνή του και τα υπέροχα αγαπημένα τραγούδια του. Μας χαρίζει πάντα μαγικές στιγμές από τις πιο βαθιά λαϊκές στιγμές του μέχρι τις πιο δυνατές ροκ επιλογές του. Είναι ο καλλιτέχνης που αγαπάμε να ακούμε ζωντανά γιατί μας παρασύρει και μας γεμίζει αισιοδοξία και κέφι.
Η Μελίνα Ασλανίδου συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο σε 5 μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα χαρίζοντας στον κόσμο που τους παρακολούθησε και τους τίμησε με την παρουσία του, μοναδικές βραδιές.
Η Μελίνα Ασλανίδου, μία μοναδική μαγική φωνή, με δυναμική σκηνική παρουσία και ερμηνείες πάντα συγκινητικές, έδωσε το δικό της στίγμα ερμηνεύοντας τις δικές της επιτυχίες αλλά και τραγούδια αγαπημένα.
Ο Αντώνης και η Μελίνα θα συναντηθούν στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, να γιορτάσουν την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών τους συναντήσεων. Η βραδιά προβλέπεται ιδιαίτερα δυνατή μια και οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν τελευταία φορά επί σκηνής.
Η συναυλία του Κατράκειου Θεάτρου έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μια που προσφέρει 2 ευρώ ανά εισιτήριο στον Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».
Επίσης στα πλαίσια της ευαισθησίας που έχει ήδη επιδείξει ο Αντώνης Ρέμος στην συναυλία αυτή θα υπάρχει μια μονάδα αφύπνισης για τους Δότες του Μυελού των Οστών από την κλινική Ρέα, καθώς και η δυνατότητα λήψης δειγμάτων για όποιον θέλει να γίνει  Δωρητής του Μυελού των Οστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.