Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Το «κατηγορώ» της Μαρινέλλας:

 «Δεν ξέρουν να αρθρώνουν µια πρόταση και έχουν κι άποψη… Είναι ντροπή»
Ποιος είδε τη Μαρινέλλα και δεν τη φοβήθηκε. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, σε μία συνέντευξη ποταμό, μιλώντας για όλα όσα την ενοχλούν στην τηλεόραση δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλα εκείνα που η ίδια θεωρεί κακώς κείμενα της μικρής οθόνης!
Πείτε µου κάτι που σας ενοχλεί στην τηλεόραση.
«Οι δεκάδες εκποµπές µαγειρικής. Ο κόσµος δεν έχει να φάει και µας έπρηξαν µε τέτοιες εκποµπές, που έχουν να κάνουν κυρίως µε γκουρµέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον µήνα, έχουν κουτσουρέψει µισθούς και συντάξεις και του δίνεις συνταγή µε πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζοµαι!»
Τώρα που πήρατε φόρα, τι άλλο σας «χαλάει»;
«Το overdose κουτσοµπολιού. Παλιά αφορούσε µια συγκεκριµένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αµόρφωτα στα πάνελ που έχουν γνώµη και άποψη για όλα και για όλους... Εδώ «καιγόµαστε» και κάθονται και κρίνουν -ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!- την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι µε το τάδε ρούχο. Άσε µε χρυσό µου, που έχεις και άποψη! Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα µε το λάθος αξεσουάρ. ∆εν µε χέζετε; (σ.σ.: γελάει) Ε, µα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν µια πρόταση και έχουν κι άποψη»;
Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.