Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Πότε είναι η πρεμιέρα τους;
Tο μεγάλο σχήμα της σεζόν με την Δέσποινα Βανδή, τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη, οι οποίοι αποτέλεσαν το μεγαλύτερο πόλο έλξης για δύο συνεχόμενους μήνες στην συμπρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στην Πύλη Αξιού και κατάφεραν να δημιουργήσουν αλλεπάλληλες sold-out βραδιές με την διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο κάθε βραδιά, επιστρέφει δυναμικά  στα αθηναικά λημέρια, στον πυρήνα της νυχτερινής διασκέδασης στο Teatro Music Hall.
Eπίσημα πλέον, μετά την λήξη των εμφανίσεων του Κωσταντίνου Αργυρού, της Πάολας και της Ελένης Φουρέιρα, την σκυτάλη παίρνουν οι τρεις καλλιτέχνες μαζί και σίγουρα το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν θα μας εκπλήξει με το παραπάνω.
Η επίσημη πρεμιέρα του σχήματος ορίστηκε για την Παρασκευή στις 19 Φεβρουαρίου στο Teatro με μία Δέσποινα Βανδή πιο ανανεωμένη απο ποτέ με ολοκαίνουργια τραγούδια στις αποσκευές της, με τον Παντελή Παντελίδη να προκαλεί χαμό σε κάθε του εμφάνιση, με τον κόσμο να έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το νέο του κομμάτι και με τον Kώστα Μαρτάκη να εντυπωσιάζει με την σκηνική του παρουσία και την ιδιαίτερη του ερμηνεία.
Απο 19 του μηνός οι νύχτες της πρωτεύουσας  παίρνουν φωτιά, με το σχήμα να επιβεβαιώνει την φήμη του απο την συμπρωτεύουσα.
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.