Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009Καλώς ήρθες στο Chat του Anasa Radio! Για να δημοσιεύσεις το μήνυμά σου, χρησιμοποίησε τα παραπάνω πεδία!

Πληροφορίες για το Chat
Επιλέξτε το πεδίο "όνομα", και γράψτε το όνομα που θα εμφανίζεται στην οθόνη. Στο πεδίο "μήνυμα" γράψτε το μήνυμά σας. Μετά πατήστε Enter για να δημοσιευτεί!

Σύνδεση
Μπορείτε να προστατεύσετε το όνομα που χρησιμοποιείτε στο Chat συνδέοντάς το με έναν κωδικό για να το χρησιμοποιείτε μόνο εσείς. Επιλέξτε το "προφίλ χρήστη" στην κάτω δεξιά γωνία για να δηλώσετε το όνομα που χρησιμοποιείτε.

Avatars
Για να αποκτήσετε avatar, πρώτα "ανεβάστε" την εικόνα που έχετε επιλέξει στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων. Μετά κάντε επικόλληση του URL της εικόνας στο πεδίο "email / url", και δημοσιεύστε το μήνυμά σας.

Εμπιστευτικότητα
Η IP διεύθυνσή σας αποθηκεύεται όταν σχολιάζετε και είναι διαθέσιμη στους διαχειριστές Anasa Radio. Για διευκόλυνσή σας, το όνομα και το URL που επιλέξατε θα αποθηκευτούν σε ένα "cookie" στον υπολογιστή σας, ώστε να ανακτηθούν αυτόματα στην επόμενη επίσκεψή σας σε αυτό το Chat.