Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ορφέας Περίδης στην Αρχιτεκτονική από 22/2 και κάθε Παρασκευή!

Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος, ξεκινά μια χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν δύο νέοι τραγουδοποιοί: H Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο), ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί). Μαζί τους η Ήλια Θέμελη ( Κρουστά – Τραγούδι ).
Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα υης τελευταίας του δουλειάς με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.
Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ’ τα παλιά». Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.
ΕΙΣΟΔΟΣ : 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.30
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
ΤΗΛ. 210 9014428, 210 3420842

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.