Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Θεοδωρίδου και Βρεττός τραγουδούν για τη μικρή Μαργαρίτα

 Σε μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση για τη μικρή Μαργαρίτα, που πάσχει από την επάρατη νόσο, θα συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 9:30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες, όπως και όλοι οι συνεργάτες τους, θα τραγουδήσουν στο «Astra Live» αφιλοκερδώς και τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την ιατρική περίθαλψη του κοριτσιού που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Νιώθω ευγνώμων όταν μέσα από αυτό που υπηρετώ χρόνια, το τραγούδι, μπορώ να βοηθήσω στο ελάχιστο σ' ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα. Η αρρώστια χτυπάει την πόρτα μας ανά πάσα στιγμή και πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Ζητάω ως χάρη να αγοράσουν οι Θεσσαλονικείς τις προσκλήσεις της συγκεκριμένης βραδιάς και να βοηθήσουμε το παιδί», δήλωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η τιμή των προσκλήσεων έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και διατίθενται από τα ακόλουθα σημεία: την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» (Αριστοτέλους 27, ισόγειο), τα τρία βιβλιοπωλεία «Μαλλιάρης Παιδεία» (Ερμού 53, Δημητρίου Γούναρη 39 και 25ης Μαρτίου 51, στην Ευκαρπία) και τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αριστοτέλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.