Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Θεοφάνους: «Ήξερε τι ήθελε και μου το μετέδιδε αυτό…»

Τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους;
Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα   για την σημαντική συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Θεοφάνους και την δημιουργία πολλών επιτυχημένων τραγουδιών όπως το «Παιδί Γενναίο».
Δηλώνει χαρούμενος και νιώθει μεγάλη τιμή που είχε αυτή την συνεργασία, ενώ τονίζει ότι έχει μάθει αρκετά πράγματα από τον δημιουργό.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε:
«Μου άρεσε το γεγονός πως ο Γιώργος στο στούντιο ήξερε τι ήθελε και μου το μετέδιδε αυτό. Επίσης αυτό που κέρδισα από εκείνον είναι ότι ένα τραγούδι πρέπει να έχει αυθορμητισμό, δηλαδή δεν πρέπει να το μελετάμεησε επίσης στο γεγονός ότι τα demo που κάναμε στην αρχή, ήταν και τα περισσότερα τραγούδια που κρατήσαμε τελικά. Με βοήθησε δηλαδή να καταλάβω πως όταν διαβάζεις ένα τραγούδι , αυτό που αν και πολύ το τραγούδι, γιατί όταν το μελετάς πολύ ο αυθορμητισμός του χάνεται. Νομίζω ότι σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, επειδή εγώ σαν καλλιτέχνης πρώτα μελέταγα κάτι και μετά το έλεγα. Με βοήθτιλαμβάνεσαι την πρώτη φορά στο στίχο ή στην μουσική πρέπει να αποτυπωθεί και αν όχι πάντα , τις περισσότερες φορές αυτά τα «take» πρέπει να παίρνουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.