Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Νέα συνεργασία: Emeli Sandé και Rick Smith στο νέο soundtrack του Danny Boyle!

Μια από τις πιο μεγάλες τραγουδίστριες της Βρετανίας και ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικοσυνθέτες ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Από την μια η Emeli Sandé που είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες νέες καλλιτέχνιδες τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία! Από την άλλη ο Rick Smith, ένας επιτυχημένος electro συνθέτης, μουσικός παραγωγός και το «ήμισυ» του θρυλικού duo των Underworld! Οι διαφορετικοί τους «κόσμοι» συναντήθηκαν σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που θα αποτελεί μάλιστα και το main theme της νέας ταινίας του Danny Boyle με τίτλο “Trance”!
O μεγάλος σκηνοθέτης αναθέτει στον σταθερό πλέον συνεργάτη του Rick Smith, την μουσική επένδυση της ταινίας του και αν κρίνουμε από τις παλιότερες συνεργασίες τους (Trainspotting, Frankenstein, τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012), το αποτέλεσμα θα έχει και πάλι ανάλογη επιτυχία! Πόσο μάλλον όταν σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η μοναδική φωνή της Sandé που μας χαρίζει για άλλη μια φορά μια δυνατή ερμηνεία στο τραγούδι “Here it comes again”!
Η ταινία έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στη χώρα παραγωγής της και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και εκτός συνόρων μαζί με το soundtrack! Στο “Trance” πρωταγωνιστούν ο Vincent Cassel, ο James McAvoy και η Rosario Dawson η οποία θα συμμετέχει εκτός των άλλων και στο soundtrack της!
Emeli Sandé & Rick Smith – Here It Comes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.