Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Νέα κυκλοφορία | Eric Clapton – Old Sock

Ένας μυθικός κιθαρίστας, ο “Slowhand” Eric Clapton, επιστρέφει με το Old Sock.
Το 21ο studio album του Clapton περιλαμβάνει 2 νέα τραγούδια, το Every Little και το Gotta Get Over μαζί με δέκα διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών, όπως τα “Further On Down The Road” των Taj Mahal, το “Born Τo Lose” του Johnny Thunders & the Heartbreakers, και το “Your One and Only Man” του Otis Redding.
 Επιπλέον, το Old Sock ξεχωρίζει και για ένα άλλο λόγο, τις συμμετοχές κορυφαίων μουσικών: ο μύθος των blues JJ Cale «κεντάει» στην κιθάρα του “Angel”, η μεγάλη τραγουδίστρια της RnB Chaka Khan κάνει φωνητικά στο lead single “Gotta Get Over”, ο Steve Winwood που έπαιζε με τον Clapton στους Blind Faith είναι εξαιρετικός στο hammond στη διασκευή του “Still Got The Blues” του Gary Moore και το θρυλικό «σκαθάρι», o Paul McCartney παίζει μπάσο και τραγουδάει στο “All Of Me”.
Εν ολίγοις, το Old Sock είναι ένα νοσταλγικό ηλιόλουστο ταξίδι στη reggae, soul και rock της δεκαετίας του ’30, ένα ξαφνικό jam session με φίλους κι ένας ακόμη δίσκος που δίνει το έναυσμα της ανοιξιάτικης περιοδείας του Θεού της κιθάρας, που ξεκινάει την Άνοιξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ολοκληρώνεται με το Crossroads Guitar Festival στο Madison Square Garden, όπου μαζί με τον Clapton θα συμπράξουν επί σκηνής και οι B.B. King, Buddy Guy, Allman Brothers Band, John Mayer & Gary Clark Jr.

TRACK LISTING 1. Further On Down The Road 2. Angel 3. The Folks Who Live On The Hill 4. Gotta Get Over 5. Till Your Well Runs Dry 6. All Of Me 7. Born To Lose 8. Still Got The Blues 9. Goodnight Irene 10. Your One and Only Man 11. Every Little Thing 12. Our Love Is Here To Stay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.