Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μπάσης-Ασλανίδου-Γαργαρουνάκης: Ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στο Tas Stage

Μετά από 4 μήνες επιτυχημένων παραστάσεων σε ένα κατάμεστο Tas Stage, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους .
Οι δύο τελευταίες μουσικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου.
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου μας παρέσυραν σε ένα μουσικό ταξίδι, με ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές αλλά και εκπληκτικά ντουέτα επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την χημεία τους επί σκηνής! Ο Δημήτρης Μπάσης με το πάθος και την αυθεντικότητά του και με τραγούδια που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής από παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, χάρισε στιγμές με δυνατές συγκινήσεις! Η Μελίνα Ασλανίδου μάγεψε το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένοντας με φυσικότητα όλα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας μια δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα! Ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης Χαράλαμπος Γαργανουράκης εντυπωσίασε το κοινό με την αυθεντική φωνή του, τις μαντινάδες του αλλά και με γνωστά παραδοσιακά τραγούδια από το σύνολο της μεγάλης του δισκογραφίας που δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο!
Στις εμφανίσεις τους αυτές μας προσκάλεσαν και μας ταξίδεψαν σε μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή σε αγαπημένους προορισμούς, σε μια διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα. Ένα πρόγραμμα με επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές αλλά και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει σε έναν ιδιαίτερο, ζεστό και εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χώρο, στο Tas Stage, παρέσυραν τον κόσμο που γινόταν όλοι μια παρέα τραγουδώντας και χορεύοντας. Ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα, με κέφι, χορό και ουσιαστική διασκέδαση που χαρακτηρίστηκε ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της σεζόν!
Δύο τελευταίες εμφανίσεις: Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.