Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κωνσταντίνα: «Χάσαμε τα λεφτά μας»

Πριν από δύο χρόνια η δημοφιλής Κωνσταντίνα πετούσε από τη χαρά της που εν μέσω κρίσης κι ενώ η αγορά των ακινήτων είχε νεκρώσει κατάφερε να πουλήσει το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.
Το ποσό πώλησης, ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ, σύμφωνα με τη real. Βλέποντας την κατάσταση στην Ελλάδα, πήρε τους κόπους μιας ζωής, τα χρήματα που είχε μαζέψει από την πολύχρονη καριέρα της και από την πώληση του σπιτιού της, και τα αποταμίευσε σε κυπριακή τράπεζα, στηρίζοντας παράλληλα και την πατρίδα της. Δυστυχώς, το ίδιο έκανε και η οικογένειά της, με αποτέλεσμα σήμερα να συγκαταλέγονται σε αυτούς που εν μία νυκτί έχασαν τα πάντα.
«Χάσαμε τα λεφτά μας» παραδέχεται η τραγουδίστρια και συνεχίζει μιλώντας για το πώς βιώνει η ίδια την τραγική κατάσταση στη μεγαλόνησο: «Βρέθηκα στην Κύπρο και έζησα από κοντά όλο το δράμα του κυπριακού λαού. Κυκλοφορώντας στη Λευκωσία, η εικόνα θυμίζει την εισβολή του 1974. Ενας πόλεμος χωρίς όπλα. Δεν είναι μόνο ότι χάσαμε τα λεφτά μας, φοβάμαι ότι στο τέλος θα χάσουμε και την πατρίδα μας!», λέει η Κωνσταντίνα, η οποία -μαζί με άλλους 50 Κύπριους- προέβη σε αγωγές κατά των υπευθύνων για το «κούρεμα» των καταθέσεών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.