Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Άλσος Περιστερίου 20/5!

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Περιστερίου, με τη συμμετοχή αφιλοκερδώς 25 τραγουδιστών.
Ο Δήμος Περιστερίου θα φιλοξενήσει εκλεκτούς καλλιτέχνες του Ελληνικού τραγουδιού στη συναυλία αλληλεγγύης της χρονιάς, η οποία έχει το σημαντικό σκοπό της συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων για το κοινωνικό παντοπωλείο και το φαρμακείο του Δήμου Περιστερίου.
Συμμετέχουν: Αγάθωνας, Αηδονίδης Χρόνης, Αλεξίου Χάρις, Ανδρεάτος Γεράσιμος, Αρβανιτάκη Ελευθερία, Ασλανίδου Μελίνα, Γαϊτάνος Πέτρος, Γλυκερία, Κανά Μελίνα, Κοντογιάννης Δημήτρης, Κυρίτσης Αντώνης, Μακεδόνας Κώστας, Μαργαρίτης Γιώργος, Μαχαιρίτσας Λαυρέντης, Μητσιάς Μανώλης, Μπάσης Δημήτρης, Λέκκας Βασίλης, Νικολόπουλος Χρήστος, Νταλάρας Γιώργος, Σαββόπουλος Διονύσης, Τσαλιγοπούλου Ελένη, Τσακνής Διονύσης, Τσέρτος Μπάμπης, Τσιαμούλης Χρήστος και Χαλκιάς Λάκης. Παρουσίαση εκδήλωσης Γρηγόρης Βαλτινός.
Η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ώρα 20:30 στο Άλσος Περιστερίου. Για την διευκόλυνση των πολιτών η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, στην είσοδο του Άλσους.
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.