Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Σφακιανάκης: « Ο Χριστιανισμός έχει κάνει κακό στην πατρίδα μας»

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό!
«Έλληνας γίνεσαι... Αν θες να σκεφτείς, γίνεσαι Έλληνας. Εάν αντιληφθείς τη γλώσσα, την κατανοήσεις, γίνεσαι Έλληνας. Η γλώσσα είναι η Ελλάδα. Ο ελληνικός λόγος, η σκέψη είναι η Ελλάδα. Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι όλοι Έλληνες;» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Ευθέως" και τον Κώστα Μπογδάνο.
Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι ο δυτικός κόσμος μιλούσε πάντα ελληνικά: «Αν αφαιρέσουμε από τη γλώσσα των Εγγλέζων τα ελληνικά στοιχεία, θα έμενε ένα μπαρ μπαρ μπαρ, εξ'ού και το βάρβαρος».
Και δεν δίστασε να πει: «Οι ράτσες προσδιορίζονταν από το αίμα. Αυτό το πράγμα μέσα στο χρόνο έχει μπερδευτεί, υπήρξαν κάποιες προσμείξεις μεταξύ των λαών, από τη στιγμή που οι λαοί μέσω του εμπορίου άρχισαν να έρχονται σε επαφή. Μέσα όμως στο αίμα του κάθε ανθρώπου υπερισχύει το πιο δυνατό χρωμόσωμα, το πιο δυνατό συστατικό του αίματός τους. Στην δική μου την περίπτωση έχει επικρατήσει το ελληνικό».
Όσο για τον Χριστιανισμό δήλωσε: «έχει κάνει κακό στην πατρίδα, αλλά αν νιώθεις ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, εγώ δεν έχω πρόβλημα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.