Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Βέρτης: Απαντά σε όσους αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα

Ο Νίκος Βέρτης απάντησε για ποιο λόγο δεν τον έχουμε δει με κάποια σύντροφο έως τώρα, αλλά και για τα σχόλια που ακούγονται για εκείνον.
-Τι γίνεται , όμως, στις πιο ακραίες περιπτώσεις; Όταν για παράδειγμα μερικοί φτάνουν στο σημείο να σας "φωτογραφίσουν" σε σχόλιό τους, να αμφισβητήσουν ακόμη και τη σεξουαλική σας ταυτότητα; Έχουν υπάρξει κάποια ανώνυμα σχόλια σε διάφορα blogs στο ίντερνετ. Αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί εύκολα κάποιος...
«Ε, αυτά είναι αστεία και γελάμε. Δεν μπορείς μεν να τα αντέχεις όλα αυτά, αλλά ούτε και να τα πάρεις στα σοβαρά. Όταν κάποιος τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Απλά δεν ασχολούμαι. Άλλωστε, καλώς ή κακώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι. Όπως και με τα ναρκωτικά, που είναι ελεύθερα και επιτρέπονται. Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτά και όμως δεν τα ακουμπήσαμε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά στο ΕΓΩ και στην Κατερίνα Μπούσιου.
Όσο για ποιο λόγο ο φωτογραφικός φακός δεν τον έχει εντοπίσει με κάποια σύντροφο, ο Νίκος τονίζει:
«Δεν ήθελα ποτέ να παρουσιάσω μια σχέση μου δημόσια, όσο μεγάλη και σοβαρή και αν ήταν. Η γυναίκα αυτή δεν θα ήθελα να αισθανθεί ως η Νο 2, να συγκριθεί με κάποια προηγούμενη ή επόμενη. Αυτή που θα παντρευτώ θέλω να είναι η Νο 1 γυναίκα για μένα. Θέλω να είμαι "παρθένος" στα media όταν βγω δημόσια μαζί της, αλλά εκείνη θα είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.