Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Robbie Williams | “Take the Crown Tour 2013”: Δείτε τους σταθμούς της περιοδείας του και video από τις πρόβες!

Μία ακόμα φαντασμαγορική περιοδεία έρχεται για να την απολαύσουν οι Ευρωπαίοι!
Φυσικά, εμείς λείπουμε από την λίστα των σταθμών της “Take the Crown” περιοδείας του Βρετανού καλλιτέχνη για το 2013, αλλά που θα πάει, ελπίζουμε σε μία καλύτερη τύχη στο μέλλον! 26 χώρες της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον απόλυτο performer επί σκηνής να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκου (από τον οποίο πήρε και το όνομά της η περιοδεία) “Take the Crown”.
Ο Robbie Williams, φέτος και μετά από 8 χρόνια, θα περιοδεύσει μαζί με το δικό του φορητό στάδιο, πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι ετοιμασίες και οι πρόβες είναι πυρετώδεις κι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όσοι έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σίγουρα θα μείνουν άφωνοι από το οπτικό-ακουστικό υπερθέαμα που θα τους παρουσιαστεί.
Να σημειώσουμε πως έχουν ξεκινήσει ήδη να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο videos από τις πρόβες του Robbie, ο οποίος φαίνεται να καλοπερνάει μαζί με όλη την ομάδα που συνηθίζεται να βρίσκεται πίσω, αλλά και μπροστά στις κάμερες. Εκτός της εντατικής δουλειάς, από το πρόγραμμα δεν λείπουν τα παιχνίδια κι αστείες στιγμές.
Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που θα μοιραστούμε μαζί σας είναι πως support σε κάθε του σταθμό θα κάνει ο φίλος και συνεργάτης του Olly Murs.
Πάρτε μία γεύση από το τι συμβαίνει στις πρόβες, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους σταθμούς της περιοδείας του με αφετηρία το Δουβλίνο στις 14 Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.