Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Χρήστος Δάντης: «Όλοι έχουμε κατά κάποιον τρόπο υπηρετήσει το Κιτς και την αφέλεια κατά καιρούς.»

Ο Χρήστος Δάντης παίρνει θέση για όλα αυτά που ακούγονται για την μουσική που επιλέγουν να παίζουν τα ραδιόφωνα σχολιάζοντας…
«Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα από διάφορους φίλους συναδέλφους και μη για το “Πού πάει η δισκογραφία στις μέρες μας, πόσο αδιάφορα είναι όλα αυτά που παίζουν τα ραδιόφωνα, γιατί δεν παιζόμαστε αξιοκρατικά, αλλά βάσει Playlist” κλπ κλπ κλπ.» Στην συνέχεια έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Παίδες, συνάδελφοι καλοί ή μέτριοι, ακόλουθοι του Κιτς, της Μπαλαφάρας, του Σοβαροφανούς ή του πραγματικά σοβαρού, έχουμε όλοι λερωμένη τη φωλιά μας.. όλοι έχουμε κατά κάποιον τρόπο υπηρετήσει το Κιτς και την αφέλεια κατά καιρούς. Ας μην παραπονούμαστε τώρα. Όταν έπαιζαν τα ραδιόφωνα εμάς, και όχι άλλους, καλά ήταν?? Άλλωστε δεν μας έχρισε κανείς σωτήρες.».
«Είμαι σίγουρος πως το καλό, ή έξυπνο-πονηρό, ενδιαφέρον τραγούδι ποτέ δε χάνεται! Γράψτε ΚΑΛΑ τραγούδια, η άλλα που θα ενδιαφέρουν τουλάχιστον τον κόσμο που ακούει Μουσική, και θα “παιχτείτε”! Μην παραπονούμαστε για το “Τέρας” που μόνοι μας δημιουργήσαμε εντάξει??» έγραψε στο τέλος ο τραγουδιστής θέλοντας να πάρει θέση γι αυτά που ακούγονται από διάφορους τραγουδιστές που σχολίασαν τα τραγούδια που επιλέγονται να “παιχτούν” στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.