Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Shaya: “Πάλευα αρκετά χρόνια να πάω Eurovision με διάφορες χώρες αλλά δεν έτυχε”

O Βο και η Shaya βρέθηκαν σε πρωινή εκπομπή όπου μίλησαν για την συνεργασία τους, τις Hi5 αλλά και την Eurovision.
Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά”, οι δυο τραγουδιστές γνωρίζονται εδώ και παρα πολλά χρόνια. Άρα η συνεργασία ήταν αναπόφευκτη. Μάλιστα η πρόταση για τα singles “Καλοκαιρινή καρδιά” και “Turn it up“, ήρθε την ίδια μέρα.
“Ένα νέο παιδί που προέρχεται απο talent show, δεν έχει διάρκεια, είναι μια ψεύτικη φούσκα” δήλωσε  ο Βο. ΄Οπως πρόσθεσε η Shaya “Πρέπει κάποιος να έχει εμπειρία απο πρίν για να τα καταφέρει, είναι λίγο σοκαριστικό να βγαίνεις τόσο απότομα μπροστά τα φώτα τις δημοσιότητας”
H Shaya που προέρχεται απο ένα τέτοιο show, μίλησε για το pop συγκρότημα που συμμετείχε στο παρελθόν, τις Hi5. “Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που μας στήριζε, αλλά η εταιρία θα έφευγε απο την Ελλάδα, άρα έπρεπε να διαλυθούμε. Κρατάω με όλες τις κοπέλες επαφή και βοηθάμε η μια την άλλη. Μετά την διάλυση πέρασα ένα μαραθώνιο γιατί ξεκίνησα απο την αρχή”. Συνεχίζοντας μίλησε και για την σχέση της με την Eurovision, “Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να πάω. Έδωσα αρκετα τραγούδια για πολλές χώρες, ακόμα και στην Δανία που είναι η πατρίδα μου, αλλά δεν έτυχε. Πάντως θα προσπαθήσω και του χρόνου”!
Μέσα στο καλοκαίρι θα συνεχίσουν μαζί τα live, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.