Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Η Χάρις Αλεξίου με τους «Nouveau Sextet» στην Κύπρo.

Το Αμφιθέατρο Δήμου Δρομολαξιάς- Μενεού και το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου υποδέχονται στις 13/9 και 16/9 τη Χάρις Αλεξίου με τους «Nouveau Sextet»!
Ένα μουσικό ταξίδι που συνεχίζεται τον Σεπτέμβρη σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Όσοι παρευρεθούν στις εκδηλώσεις στην Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για περισσότερες από δύο ώρες, την τραγουδίστρια να μαγεύει με τη φωνή της, ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια, δικά της και άλλων καλλιτεχνών. Με ένα διαφορετικό τρόπο ερμηνεύει από μπαλάντες και έντεχνα μέχρι δημοτικά και ανατολίτικα. Οι μουσικοί την πλαισιώνουν με ένα έθνικ-τζαζ άκουσμα. «Δύο κόσμους έχει η ψυχή μου»! Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση, την περασμένη άνοιξη, η παράσταση αγαπήθηκε από τον κόσμο, γνώρισαν την αποθέωση από κοινό και κριτικούς. Χιλιάδες κόσμος παρακολούθησε τις εμφανίσεις και υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τη Χάρις Αλεξίου και τη νέα μουσική μπάντα της, τους «Nouveau Sextet».
Οι μουσικοί που την συνοδεύουν είναι ο Θωμάς Κωνσταντίνου ως επί κεφαλής, με ούτι, κιθάρα, μαντολίνο, λαούτο, ο Σωτήρης Λεμονίδης είναι σε πιάνο και πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος σε κλαρίνο, φλάουτο Caval, ο Δημήτρης Τσάκας σε Soprano και alto σαξόφωνο, κλασική ιθάρα και φλάουτο, ο Κώστας Κωνσταντίνου σε κοντραμπάσο και ο Κώστας Μερετάκης σε multipercussionset (νταρμπούκα, μπεντίρ, ντέφια, ταμπούρο, στάμνα, καχόν, νταούλι κ .α )
Δύο μοναδικές εμφανίσεις και στην Κύπρο, 13/9 και 16/9, μην τις χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.