Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρήστος Δάντης έρχεται για πρώτη φορά στο Βεάκειο 21/9 | Συμμετέχει ο Πασχάλης Τερζής

Ο Χρήστος Δάντης έρχεται για πρώτη φορά στο Βεάκειο με τον “ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΩΤΑ”. Μία μουσική παράσταση που περιέχει τις μεγάλες αγάπες/επιτυχίες της 20χρονης διαδρομής του.
Η τελευταία συναυλία της φετινής χρονιάς για το όμορφο αυτό θέατρο του Πειραιά, συνδέεται με την καταγραφή μιας πορείας με συναισθηματικές και ηχητικές “εντάσεις”.
“Τραγούδια και Συναισθήματα στην Πρίζα”, όπως δηλώνει ο Χρήστος Δάντης. Από το “ΠΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ” στο “ΚΑΠΟΙΟΣ Σ’ ΑΓΑΠΑΕΙ”, από το “ΚΟΜΜΑΤΙΑ” στο “ΔΩΜΑΤΙΟ”, από το “ΨΑΞΕ ΜΕ” στο “ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ” και από κεί στα πιο πρόσφατα ”ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ” και “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ”, ξεδιπλώνεται ένα ηλεκτρικό-μουσικό παραμύθι.
Αφηγητής και Πρωταγωνιστής είναι ο Χρήστος Δάντης, ερμηνευτής και δημιουργός πολλών από τα αγαπημένα τραγούδια της διαδρομής. Αυτή η τελευταία του ιδιότητα, είναι και η αφορμή να προτείνει στον Αγαπημένο του Φίλο ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ να τον φιλοξενήσει, συνοδεύοντας με την μπάντα του τις επιτυχίες που μοναδικά σφράγισε,όσες φορές συνεργάστηκαν.
Η μεγάλη αγκαλιά του τραγουδιού, αυτή η γειτονιά της αγάπης, θα ενωθεί στο “λοφάκι της Καστέλλας” με τους ήχους,τις φωνές και τις εκπλήξεις μιας βραδιάς που θα μείνει ψηλά στις μνήμες και τις ψυχές μας, όπλο απέναντι σ ένα Χειμώνα που έρχεται και χρειάζεται δύναμη για να τον παλέψουμε.
Και γκάζια, πολλά γκάζια!!!
Ηλεκτρικά!!!
Ηλεκτρικός Δάντης λοιπόν, με έρωτα για τη Μουσική και τα Τραγούδια.

Συμμετέχουν

Αλεξάνδρα Κόνιακ

Ifigenia Atkinson

Εύα Τσάχρα.

 Σημεία προπώλησης:

Κινηματογράφος ΣΙΝΕΑΚ, Καραΐσκου 102, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς. Ώρες: 9:00-15:00 & 18:00-22:00, Τηλ.: 210 4225653

Καταστήματα PUBLIC, Πειραιάς, Σύνταγμα, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος, Χαλάνδρι & The Mall Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.