Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

H Taylor Swift ανακοινώνει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού-single

Μετά την τεράστια επιτυχία του album της, “Red”, και των singles του, η Taylor Swift επιστρέφει με νέο τραγούδι.
Το τελευταίο album της, “Red”, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο, ενώ όλα τα singles του έφτασαν στις πρώτες θέσεις των charts. “We Are Never Ever Getting Back Together”, “Begin Again”, “I Knew You Were Trouble”, “22”, “Red” και “Everything Has Changed” συμπλήρωσαν την επιτυχημένη πορεία της Αμερικανής country τραγουδίστριας. Με την προώθηση του “Red” να φτάνει μάλλον στο τέλος της, η Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού. Βέβαια, το τραγούδι αυτό, με τον τίτλο “Sweeter Than Fiction”, δεν πρόκειται να αποτελέσει το lead single του επόμενου album της, καθώς αυτό θα αργήσει.
Το “Sweeter Than Fiction” θα αποτελέσει το single για το soundtrack της ταινίας, “One Chance”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο James Corden και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Παγκσόμιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Toronto του Καναδά στις 6 Σεπτεμβρίου. Το country pop τραγούδι έγραψε η ίδια η Swift σε συνεργασία με τον κιθαρίστα των fun., Jack Antonoff. To “Sweeter Than Fiction”, ως κύριο μουσικό θέμα της ταινίας, θα ακούγεται στο τέλος της τέλος, αλλά υπάρχει η πιθανότητα η Taylor Swift να παρουσιάσει live το νέο τραγούδι κατά τη διάρκεια του gala στο Φεστιβάλ. Σύμφωνα με αυτούς που έχουν ακούσει το τραγούδι, πρόκειται για ένα καλό, χαρούμενο τραγούδι, το οποίο σε πείθει ότι η ζωή είναι “sweeter than fiction”.
Τέλος, να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνουμε την Taylor Swift στο soundtrack album μιας ταινίας, αφού την έχουμε ακούσει σε παλαιότερες ταινίες. Ξεκινάμε με το “Crazier” του soundtrack της ταινίας, “Hannah Montana: The Movie”. Ακολούθησε το “Valentine’s Day”, στο soundtrack του οποίου τραγούδησε το “Today Was a Fairytale” και το “Jump Then Fall”. Πέρυσι, ωστόσο, ήταν η μεγαλύτερη εμπορικά συμμετοχή της, και αναφερόμαστε σε αυτό του “Hunger Games” και συγκεκριμένα στα κομμάτια, “Safe & Sound” και “Eyes Open”, με το πρώτο να φτάνει στο Νο.30 του Billboard Hot 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.