Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Demy | Best Greek Act για τα “2013 MTV EMA’’

Η νεαρή τραγουδίστρια εκπροσωπεί τη χώρα μας στα φετινά ΜΤV EMA 2013.
Εδώ και περίπου έξι εβδομάδες το ΜΤV είχε δώσει την ευκαιρία στους τηλεθεατές του να συμμετέχουν μέσω online ψηφοφορίας στην ανάδειξη του “Best Act”, της εγχώριας μουσικής παραγωγής.
Τον τίτλο αυτό για τη χώρα μας τον κέρδισε η Demy. Χαρακτηριστική η ίδια δήλωσε για τη νίκη της : “Είμαι πραγματικά τρισευτυχισμένη που η αγάπη του κόσμου και η δουλειά η δική μου και της εταιρείας μου, Panik Records, δίνουν στα τραγούδια μου εισιτήριο για διεθνή ταξίδια! Ευχαριστώ πολύ το MTV για τη στήριξη και την αγάπη και εύχομαι να πάμε ακόμα πιο μακριά μαζί! Συνεχίστε να ψηφίζετε και να μας στηρίζετε με την αγάπη σας”.
Στη δεύτερη φάση των “2013 MTV EMA’’, η ψηφοφορία συνεχίζει και η Demy στοχεύει ν α γίνει η καλλιτέχνης η οποία θα εκπροσωπήσει την περιοχή της, στον διαγωνισμό για την κατηγορία “Worldwide Act”, του οποίου τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης των “2013 MTV EMA”, που θα μεταδοθούν live στις 10 Νοεμβρίου, από το Ziggo Dome του Amsterdam, στις 22:00.

Demy θα συναγωνιστεί με νικητές από την Νότια Ευρώπη (Γαλλία-Shaka Ponk, Ισπανία – Auryn, Πορτογαλία – Filipe Pinto, Ιταλία-Marco Mengoni) με σκοπό να διεκδικήσει μια από τις δέκα θέσεις των finalists για την κατηγορία “Worldwide Act”. Μέχρι και 31 Οκτωβρίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίζει για το αγαπημένο τους regional act στο mtvema.com και να το στείλει στον επόμενο γύρο. Ο εκπρόσωπος της Νότιας Ευρώπης θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου μαζί με τους άλλους regional νικητές από τις υπόλοιπες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.