Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Άνοδο Live Stage κάθε Παρασκευή & Σάββατο από 1/11

Η Άνοδος Live Stage κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου με την καλύτερη παρέα, το Σωκράτη Μάλαμα.Μετά από ένα θερμό και πετυχημένο καλοκαίρι με δυνατές εμφανίσεις σε ολόκληρη τη χώρα, επιστρέφει στην Αθήνα και θα γεμίσει τα βράδια μας με ένα ρεπερτόριο που κουβαλά πολλές επιτυχίες.
Ο Σωκράτης Μάλαμας, σταθερή αξία στο χώρο της μουσικής, από τους πιο αναγνωρισμένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με ένα εντελώς προσωπικό στίγμα, δεν απογοήτευσε ποτέ το κοινό του στην τριαντάχρονη πορεία του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει φανατικούς ακροατές, που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα, και φυσικά στις μοναδικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις του.
Πότε απλά σαν συνθέτης και συνάμα στιχουργός εξαιρετικής γραφής και πότε σαν ακατάπαυστος εκφραστής και ερμηνευτής συναισθημάτων, ο Σωκράτης Μάλαμας είναι πάντα συνοδοιπόρος σε ένα μουσικό ταξίδι συγκίνησης.
Από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευοσάββατο έως τις 23 Νοεμβρίου, ο Σωκράτης Μάλαμας, μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, μας καλεί σε μοναδικές βραδιές με ρoκ διάθεση, λαϊκή βάση και έντεχνα ακούσματα.
Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα & Λυδία Μάλαμα/ τραγούδι

Νίκος Μαγνήσαλης/ τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο

Νίκος Παραουλάκης/ νέυ, κιθάρα

Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκιΗχοληψία/ Βαγγέλης Λάππας, Γιάννης Ρούσσος

Φωτισμοί/ Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής

Επιμέλεια σκηνής/ Δημήτρης Κατέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.