Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Παραλίγο να πατήσω paparazzo με το αυτοκίνητο»

Πέρυσι γράφτηκε πως ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, με την οποία δεν τον είδαμε ποτέ σε κάποια φωτογραφία.
 «Μου είπαν ότι γράφτηκε πως παντρεύομαι. Όμως, μάλλον έπεσε έξω η πρόγνωση... Πάντως, ούτε πρόταση γάμου έκανα, ούτε δαχτυλίδι έδωσα, ούτε νομίζω ότι είμαι έτοιμος για δεσμεύσεις και γάμους. Ακόμα κι αν αύριο βρω τη γυναίκα της ζωής μου, θα συνεχίσω να πιστεύω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη να κάνω οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ήρεμος και μόνος μου εδώ και αρκετό καιρό» λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραφώτης στο People!
Όσο για τις σχέσεις του που απασχόλησαν τα ΜΜΕ, όπως η Μάρω Λύτρα και η Κατερίνα Παπουτσάκη λέει: «Εγώ πάντα στην άκρη το είχα το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Άλλοι το έφερναν στη μέση! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, πάντα δίνω. Απλά δεν το βγάζω εγώ προς τα έξω. Όμως, όταν υπάρχουν δύο επώνυμοι σε μια σχέση, είναι δύσκολο να κρυφτεί. Δεν σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο αναγκαστικά το τραβάει από τα μαλλιά για να βγαίνει προς τα έξω. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι επώνυμες σχέσεις πουλάνε. Πιο εύκολα φυλάσσεται μια σχέση με κάποιον μη επώνυμο και αυτό το έχω πετύχει» παραδέχεται.
Και δεν διστάζει να αποκαλύψει ένα περιστατικό: «Είχε πεταχτεί paparazzο μπροστά από το αυτοκίνητό μου για να μας βγάλει φωτογραφία με τη Μάρω (Λύτρα). Φορούσε μαύρα και δεν τον είχα δει, παραλίγο να τον πατήσω. Ήμασταν στην Άνω Γλυφάδα, κατέβαινα μια κατηφόρα, τον είδα και σταμάτησα απότομα. Καταρχήν τρόμαξα! Είναι δυνατόν να ρισκάρει κάποιος τη ζωή του για να βγάλει εμένα μια φωτογραφία;». Προσπαθούσε, λέει, να μη μιλά για τα προσωπικά του, αλλά οι εννέα στις δέκα ερωτήσεις αφορούσαν τις γυναίκες της ζωής του. «Όποτε έλεγα ότι δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου, με έκραζαν. Θα έπρεπε να μη λάβω υπόψη μου κανέναν και να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να σκέφτομαι. Είναι το μόνο για το οποίο έχω μετανιώσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.