Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Στέλιος Διονυσίου: «Άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά με μεγάλα λόγια»

Κάνει comeback με την συμμετοχή του στο Just the two of us ο Στέλιος Διονυσίου;
«Είναι σίγουρα ένα comeback, κι ας μη γελιόμαστε, το παιχνίδι μάς βάζει στην επικαιρότητα όλη την εβδομάδα. Η τηλεόραση ήταν πολύ μακριά από την ιδιοσυγκρασία μου, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Ίσως να βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου όπου θέλω να περάσω καλά γιατί για κάποιο διάστημα δεν ήμουν καλά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Μήπως τελικά σου έκανε κακό η αποχή από τα media και απ' όλο το παιχνίδι του lifestyle;
«Οπωσδήποτε μου έκανε κακό. Καλώς ή κακώς, αν δεν δίνεις συνεντεύξεις και δεν βγαίνεις στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα, ο κόσμος σε ξεχνά. Έχω να κάνω αρκετά χρόνια δισκογραφία και γενικώς απείχα.»
- Για ποιον λόγο;
«Γιατί πικράθηκα πολύ με κάποιους ανθρώπους όταν κοντά στο 2004 με έβαλαν σ' ένα συρτάρι. Απογοητεύτηκα πολύ και πήρα την απόφαση να βγάζω τα προς το ζην για την οικογένειά μου απέχοντας από την επιθυμία να κάνω δίσκο. Αυτοί οι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά με μεγάλα λόγια. Έκανα ό,τι μου έλεγαν γιατί θεωρούσα πως, αφού το λένε αυτοί, θα έχουν δίκιο. Μου έλεγαν ότι δεν είναι η ώρα μου κι ας είχα επιτυχία, ότι θα κάναμε δουλειά όταν έπρεπε, κι εγώ τους πίστευα χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Την πάτησα. Αλλά τώρα πια ο Στέλιος άλλαξε και κοιτάζει μπροστά.»
- Ποια ήταν τα λάθη που έκανες τότε;
«Το ότι δεν άκουσα τους ανθρώπους που ήθελαν το καλό μου, όπως τον αδελφό μου Άγγελο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία με τον Μάριο Τόκα, το 1998, θα έπρεπε να κάνω πάλι μαζί του δουλειά αλλά δεν τον άκουσα. Για κάποιους λόγους η εταιρεία μου, τότε, έλεγε ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Στα 23 μου χρόνια, το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό, στα φιλαράκια μου και στις γκόμενες. Η επιτυχία ήρθε σε μικρή ηλικία και δεν είχα το μυαλό και την εμπειρία να τη διαχειριστώ σωστά. Τη θεώρησα αναμενόμενη γιατί για μένα το τραγούδι είναι η ψυχή μου. Εκεί έγινε το λάθος. Επίσης, δεν άκουσα έναν μεγάλο επιχειρηματία που ήθελε να ασχοληθεί μαζί μου. Ολα αυτά τα χρόνια είμαι μόνος μου. Στην αρχή της καριέρας μου, που είχα μεγάλη επιτυχία, έκανα λάθος επιλογές. Μετά το πουλάκι πέταξε; Μπορεί. Αυτά τα χρόνια που ήμουν χαμένος δισκογραφικά έκανα εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.