Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η Barbra Streisand γράφει ιστορία με το Partners

Είναι επίσημο! Το νέο άλμπουμ της Barbra Streisand, “Partners” βρίσκεται στο #1 του Billboard 200 Album Chart και έτσι γίνεται η μοναδική καλλιτέχνης που με τα άλμπουμ της βρίσκεται στο #1 για έξι συνεχόμενες δεκαετίες.
Η Barbra Streisand είναι η κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνης σε πωλήσεις. Είναι η μοναδική γυναίκα που βρίσκεται στο Top 10 των καλλιτεχνών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής. Βρέθηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του chart τον Οκτώβριο του 1964 με το “People”. Ακριβώς 50 χρόνια μετά βρίσκεται στην κορυφή για άλλη μια φορά με το Partners.
H Barbra Streisand έχει ηχογραφήσει 51 χρυσούς, 30 πλατινένιους και 13 πολυπλατινένιους δίσκους στην καριέρα της, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έφτασαν στο #1 : "People," "The Way We Were," "A Star is Born," "Guilty," "The Broadway Album," “Greatest Hits Volume 2," "Back to Broadway," "Higher Ground," "Love is the Answer" and now "Partners." Με αυτά τα 10 η Streisand, είναι η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης με τα περισσότερα #1 άλμπουμ στην ιστορία του Billboard.
Νωρίτερα, η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:
Ακούγοντας πως το “Partners” βρέθηκε στο #1 των chart, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα χαράς. Μαθαίνοντας πως έχει #1 άλμπουμ για 6 συνεχόμενες δεκαετίες με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη και ευγνομωνώ που έχω τόσους fans. …Είναι ιδιαίτερα γλυκό, από τη στιγμή που μπορώ να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τους εξαιρετικούς και ταλαντούχους “partners” που είχα τη χαρά να τραγουδήσουμε μαζί¨Michael Bublé, Stevie Wonder, John Mayer, Babyface, Billy Joel, Blake Shelton, Lionel Richie, Andrea Bocelli, John Legend, Josh Groban, τον αγαπημένο μου γιο Jason Gould…και τέλος, Elvis Presley…forever The King! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Rob Stringer και την οικογένειά μου στην Columbia Records, τον manager μου Marty Erlichman, την δημιουργική μου ομάδα σε αυτό το δίσκο - Kenny Edmonds, Walter Afanasieff, Dave Reitzas, Bill Ross, και Jay Landers…και Ken Sunshine …Τα καταφέραμε παιδιά!!
Με πολύ αγάπη, Barbra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.