Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Σπάστα» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο αυτό το καλοκαίρι

ΟΓιώργος Παπαδόπουλος , πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις με την Καίτη Γαρμπή και σε ρόλο guest dj την Ναταλία Γερμανού.
Αυτό το καλοκαίρι ο τραγουδιστής, θα πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας μαζί με την Δέσποινα Βανδή.
Με την νέα του επιτυχία "Σπάστα" να σημειώνει ρεκόρ σε views στο YouTube , και μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να έχει καταταχθεί στο Top 10 των Ελληνικών Ραδιοφώνων, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Παράλληλα με την προετοιμασία του πέμπτου κατά σειρά προσωπικού δίσκου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στούντιο με πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας , υπογράφοντας συνθετικά τα νέα τους τραγούδια. Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την καλή του φίλη Μελίνα Ασλανίδου, εκτός απ' το πλατό του "The Voice" ως βοηθός coach, συνεχίζεται και δισκογραφικά στο νέο τραγούδι της Μελίνας "Να με δικαιολογήσεις " το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες σε μουσική του ίδιου και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου. Το "Για σένα" ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του είναι υποψήφιο στην κατηγορία "Τραγούδι της Χρονιάς" στα φετινά Mad Video Music Awards!
Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.