Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Τάμτα: «Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου »

Η Τάμτα μετά το X-Factor της Γεωργίας θα είναι κριτική επιτροπή και στο X-factor στην Ελλάδα.
 «Το X-Factor" μπήκε στη ζωή μου πριν από δυόμισι περίπου χρόνια. Έκανα δύο σεζόν στην πατρίδα μου, τη Γεωργία. Μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ. Είναι διαφορετικός ο ρόλος από εκείνον της τραγουδίστριας. Είναι μια σκληρή διαδικασία. Ειδικά για τους διαγωνιζόμενους που αποχωρούν. Το φορμάτ της εκπομπής έχει τροποποιηθεί, Οι οντισιόν θα γίνονται παρουσία κοινού, τα Ιive προγραμματίζεται να φιλοξενούνται σε μεγάλο στάδιο της Αθήνας, ενώ καινοτομία θα είναι και το chair challenge, το στάδιο ακριβώς πριν από τα lives, οπότε και οι μέντορες θα κάνουμε την τελική επιλογή των τεσσάρων παικτών της ομάδας μας. Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που θα συνεχίσω το σόου στη δεύτερη πατρίδα μου, την Ελλάδα. Δεν δυσκολεύτηκα να πω το "ναι". Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ» εξηγεί στο Big Fish αναφορικά με τη συμμετοχή της στο X-Factor  που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα στον ΣΚΑΙ.
AdTech Ad
 Τι γίνεται όμως με την υπερπροβολή που είθισται να ακολουθεί έναν τέτοιο τηλεοπτικό ρόλο, τον οποίο μάλιστα η ίδια αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα;
«Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν θα δώσω λόγο για να συζητηθώ για κάτι πέρα από το παιχνίδι. Βέβαια θα μου πεις ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να δώσεις αφορμή για να συζητηθείς ή για να αναπαραχθεί κάτι στην τηλεόραση. Ωστόσο, εφόσον εγώ είμαι ισορροπημένη και νιώθω καλά με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να σκέφτομαι τι μπορεί να πει ο καθένας. Φυσικά θα υπάρχει κριτική για την τηλεοπτική παρουσία μου, αλλά δεν τρομάζω. Θα είμαι ο εαυτός μου. Ισως για πρώτη φορά να αναδειχθεί περισσότερο και η προσωπικότητα μου, Στη Γεωργία, πάντως, δεν φρίκαρα από την προβολή», απαντά. Λέει ακόμη ότι στην πατρίδα της δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή πριν από τη συμμετοχή της στο «Χ Factor», πως δεν έχει κυκλοφορήσει τραγούδι της και δεν έχε: δώσει ποτέ συναυλία εκεί. Πάντως, οι συμπατριώτες της που ζουν στην Ελλάδα πάντοτε επιμένουν να καυχιούνται για το «δικό τους» παιδί. Και επειδή σε λίγες μέρες πολλοί θα μηρυκάζουν την προαιώνια ερώτηση σχετικά με το τι τελικά είναι «Χ -Factor», η Τάμτα μοιάζει η καθ' ύλην αρμόδια για να δώσει τη δική της εκδοχή. «Καταρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, γιατί ακούγονται πολλά και γίνεται κριτική ατά συγκεκριμένα σόου ταλέντων. Πολλοί αναρωτιούνται τι κάνουν οι συμμετέχοντες όταν σβήνουν τα φώτα. θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Προσωπικά, δεν θεωρώ καθόλου μικρό πράγμα ότι η Μαρία-Ελενα Κυριάκου βρέθηκε από τη σκηνή ενός τηλεοπτικού σόου στη σκηνή της Eurovision. Δεν είναι μια εμπειρία που σου σκάει όποτε θες. Δεν είναι ούτε λίγο, ούτε ασήμαντο να το ζήσεις αυτό. Οσο για το τι τελικά είναι "Χ -Factor", νομίζω ότι είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών. Το "Χ-Factor", όπως έλεγε και η προηγούμενη επιτροπή, είναι ένα πακέτο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.