Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Το νέο τραγούδι του μοιράζεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το νέο τραγούδι του μοιράζεται ο Γιάννης Πλούταρχος για να μας ταξιδέψει με τη φωνή του όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Ο Γιάννης Πλούταρχος σημαίνει την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο με ολοκαίνουρια προσωπική επιτυχία!

Η απρόσμενη συνάντηση του Γιάννη Πλούταρχου με τους Kings στη συνεργασία της χρονιάς με το «Όσο Θα Λείπεις» εξακολουθεί να σαρώνει, με το υπέροχο video clip να έχει καταγράψει πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές σε δυόμιση μήνες κυκλοφορίας και με το ίδιο το single να συγκαταλέγεται στα τέσσερα κορυφαία ελληνικά τραγούδια των ραδιοφώνων.

Το πλήρωμα του χρόνου για να απολαύσουμε ξανά τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε ένα ολότελα δικό του τραγούδι έχει πλέον φτάσει.

«Σταμάτησα Σε Σένα»

Ο Γιάννης Πλούταρχος σταματά σε ένα τραγούδι που διέπεται πλήρως από το ερμηνευτικό ύφος του που έχει αγαπηθεί, θυμίζοντας έντονα μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του.

«Σταμάτησα Σε Σένα» τιτλοφορείται η ολοκαίνουρια επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου, η οποία φέρει την υπογραφή του Βασίλη Γαβριηλίδη συνθετικά και του Θάνου Παπανικολάου στιχουργικά.
Με το «Σταμάτησα Σε Σένα» ο Γιάννης Πλούταρχος προμηνύει την επόμενη δισκογραφική δουλειά του που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και αναμένεται να γίνει τόπος συνάθροισης καταξιωμένων δημιουργών.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση σε επιλεγμένες συχνότητες από την επικράτεια από τις 20 Φεβρουαρίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα από τη Heaven Music τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

«Σταμάτησα λοιπόν να ακούω όσα λέω
Σε βρίζω και μετά στο μαξιλάρι κλαίω
Δεν είμαστε μαζί, δεν είμαι με κανέναν
Δεν έχω πια ζωή, σταμάτησα σε σένα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.