Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δέσποινα Βανδή σαν άλλη «Παναγία των Παρισίων»

Την ιδανική πανέμορφη τσιγγάνα που αναστάτωσε τους πάντες στην «Παναγία των Παρισίων» φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή ο σκηνοθέτης Χάρης Βορκάς.

Τη δελεαστική αυτή πρόταση έκανε ήδη στη δημοφιλή τραγουδίστρια και περιμένει με αγωνία την απάντησή της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso».

Είναι ένας ρόλος που θα ταιριάζει γάντι στη Δέσποινα αφού διαθέτει όλα τα προσόντα που αυτός απαιτεί: και στο τραγούδι, αφού το θρυλικό έργο του Βίκτορ Ουγκό θα παιχθεί σε μορφή μιούζικαλ, αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση.

Όσο για τα ερμηνευτικά της προσόντα, η τραγουδίστρια είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Δύο ξένοι» πριν από δέκα χρόνια.

«Αν βεβαίως δεν αποδεχτεί την πρόταση η Δέσποινα Βανδή, τότε ο σκηνοθέτης θα στραφεί σε μια νέα και όχι ιδιαίτερα γνωστή ηθοποιό» μας είπε στενός του συνεργάτης. Φαίνεται πως η Δέσποινα Βανδή κάνει γκελ στους θεατρικούς σκηνοθέτες και συγγραφείς.

Εδώ και καιρό το πετυχημένο δίδυμο των Ρήγα - Αποστόλου γράφει το λιμπρέτο για μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την ίδια. Την επικείμενη συνεργασία τους έχουν επιβεβαιώσει τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και το συγγραφικό δίδυμο. Η παράσταση θα ανέβει στο «Παλλάς» τον Οκτώβριο του 2012 και για συμπρωταγωνιστής της ακούγεται έντονα το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη.

Όσον αφορά την «Παναγία των Παρισίων», αξίζει να σημειώσουμε ότι θα είναι η πιο πολυδάπανη ίσως θεατρική παραγωγή της ερχόμενης χειμερινής σεζόν. Ενα μεγάλο ρίσκο σε αυτές τις εποχές και οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν να τη διεκπεραιώσουν δεν φείδονται χρημάτων.

Η παράσταση θα ανεβεί στο θέατρο «Ορφέας», σε μουσική Σταύρου Νιάρχου, στίχους Αρη Δαβαράκη και χορογραφίες Ολιας Στεφανίδου. Για τον ρόλο του Κουασιμόδου ο σκηνοθέτης επέλεξε τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Νίκος Γαλανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.