Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή απονομή

Όλες τις μουσικές προτιμήσεις ικανοποίησαν φέτος οι live performances των MAD Video Music Awards 2011. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και special live guests από το εξωτερικό βρέθηκαν στη σκηνή των MAD VMA και χάρισαν στο κοινό ένα χορταστικό πρόγραμμα που περιείχε από pop, dance, R‘n‘B & hip-hop μέχρι ερωτικές μπαλάντες αλλά και λαϊκό πρόγραμμα, μέσα από ένα show-υπερπαραγωγή που για άλλη μία φορά θα αφήσει ιστορία!

Τη βραδιά άνοιξαν οι Playmen με το επίσημο theme των MAD Video Music Awards 2011, «Out Of My Head». Το DJ δίδυμο μοιράστηκε τη σκηνή των MAD VMA με τον βραβευμένο Αμερικανό rapper και παραγωγό T-Pain, εκλεκτό καλεσμένο της φετινής απονομής, o οποίος ερμήνευσε και το hit single του «Hey Baby (Drop It To The Floor)».

Τη συνέχεια έκαναν οι Μέλισσες μαζί με τους Vegas, σε μία απρόσμενη διασκευή του summer hit -που πρώτη τραγούδησε η Μαντώ το 1989- «Αυτό το καλοκαίρι», ένα feel-good τραγούδι που θύμισε στο κοινό και το φετινό αισιόδοξο μήνυμα των MAD VMA, «Summer Of Love».

Τη σκυτάλη πήρε ο μισός Σουηδός/μισός Κογκολέζος star της R’n'B Mohombi, o οποίος μαζί με την sexy Κατερίνα Στικούδη παρουσίασαν μία πρωτότυπη εκτέλεση του No1 single του Mohombi «Bumpy Ride» και ζέσταναν για τα καλά το κοινό με τα flirty χορευτικά τους.

Ο Δήμος Αναστασιάδης τραγούδησε τα δικά του «Καλοκαίρια» και έπειτα ήρθε η πρώτη έκπληξη της βραδιάς, όταν στη σκηνή μαζί του ανέβηκε η Νάντια Μπουλέ, ερμηνεύοντας με τον δικό της τρόπο το περίφημο theme της όπερας Porgy and Bess, «Summertime».

H θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα όταν η πιο sexy από ποτέ Ελένη Φουρέιρα και ο Ρουμανικής καταγωγής Dj & παραγωγός Ciprian Robu παρουσίασαν την Ελληνική version του «Fun (O Eh A)», «Παίξε Μαζί Μου» φανερώνοντας… άγριες διαθέσεις!

Απευθείας από την Νέα Υόρκη, η Nomi Ruiz με τις Jessica 6 έφεραν νεοϋρκέζικο αέρα στο stage των MAD VMA με το «White Horse», ενώ λίγο αργότερα η Ήβη σε μία απρόσμενη συνεργασία με τον Μηδενιστή ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό (αγόρια & κορίτσια) με το Νο1 hit των 90’s «Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)» των C+C Music Factory.

Ο Μύρωνας Στρατής έκανε στροφή… «180 μοιρών» και μαζί με τους Stavento κατάφεραν να μας γεμίσουν αισιοδοξία και να μας πείσουν πως «Όλα θα πάνε καλά».

Ο Σάκης Ρουβάς έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του κάνοντας είσοδο από την οροφή (!) για να παρουσιάσει ένα medley των μεγαλύτερων dance επιτυχιών από το τελευταίο album του «Παράφορα». Το party συνεχίστηκε με ένα all-star dance act από Reckless, Stan, Claydee Lupa, Kristina S., Shaya, Mark F. Angelo και Slick Beats.

H λαμπερή Δέσποινα Βανδή δημιούργησε ρομαντική ατμόσφαιρα με το «Για άλλη μια φορά» και σειρά είχαν οι Onirama που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Sanjuro σε μια μοναδική live VMA συνεργασία.

Η σκηνή στη συνέχεια άλλαξε για να υποδεχθεί τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος μετά από ένα απολαυστικό medley των τελευταίων επιτυχιών του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Κλειστά τα Στόματα» και αποθεώθηκε από το κοινό.

Καλοκαιρινό αέρα έφεραν στη σκηνή των MAD VMA και ο Κώστας Μαρτάκης με τους Otherview που μέσα από ένα σκηνικό-παραλία μας τραγούδησαν το «The One αλλά και το hit των The Underdog Project -που όλοι χορέψαμε το καλοκαίρι του 2000- «Summer Jam».

Στη συνέχεια στο stage ανέβηκε η Τάμτα, η οποία με ένα αποκαλυπτικό outfit ερμήνευσε το «Oblivion».
Εντυπωσιακή είσοδο έκανε ο Νίνο ο οποίος εμφανίστηκε στη μέση της αρένας μέσα σε μία τεράστια φουσκωτή μπάλα (!) την οποία το κοινό μετέφερε με τα χέρια του μέχρι το main stage, από όπου και τραγούδησε το τελευταίο του hit «OK».

Τη βραδιά έκλεισε ο Πάνος Κιάμος με το δικό του σύνθημα, ενώ φοιτητές κατέβηκαν στη σκηνή με πλακάτ για να διαδηλώσουν με μότο: «Από Δευτέρα».

Η 8η απονομή ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και όλοι τους έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι!

Πηγή: madtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.