Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Νότης Σφακιανάκης: «Ποτέ δεν με χάιδεψαν γιατί ποτέ δεν χαρίστηκα στο ψεύτικο»

Για τα Μέσα και για τον τρόπο με τον οποίο του έχουν φερθεί και του φέρονται και σήμερα μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης.
«Ποτέ δεν με χάιδεψαν γιατί ποτέ δεν χαρίστηκα στο ψεύτικο. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να μιλάω δημόσια έχω την άποψη που έχω και τώρα. Πριν με μάθει ο κόσμος, στη Θεσσαλονίκη ένας επιχειρηματίας μόλις αντιλήφθηκε τα «πιστεύω» μου για τους δημόσια γράφοντες στα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού μού είπε: «Είσαι τρελός, αυτοί θα γράψουν αύριο για εσένα..». Εγώ, όμως, έτσι το αντιλαμβάνομαι το πράγμα, δεν γράφουν τα «πιστεύω» τους, παραποίηση κάνουν» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News και συνέχισε αναφορικά με το αν του στοίχισε αυτή η στάση σε χρήματα, δουλειές, συνεργασίες: «Όχι. Στοίχισε στη δημοτικότητά μου και στο να έχει αποκτήσει ο κόσμος μια διαφορετική αντίληψη από αυτήν που θα είχε αν ήξερε ποιος πραγματικά είμαι και όχι αυτός που έχουν παρουσιάσει.» Τον πληγώνει αυτό; «Mε στενοχώρησε και με πλήγωσε. Αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό. Γιατί δεν λένε την αλήθεια;»
Πολλά παιδιά έχουν εγκαταλείψει τη χώρα και αναζητούν μια τύχη στο εξωτερικό. Τι σχολιάζει πάνω σε αυτό ο Νότης Σφακιανάκης;
«Αν δεν υπήρχαν τα 3.000.000 μετανάστες που έχουν καταλάβει όλες αυτές τις θέσεις εργασίας, συν την επαιτεία που υπάρχει γύρω γύρω και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα αισθητικής -να βλέπεις ανθρώπους να ζητιανεύουν- θα έφευγαν όλα αυτά τα παιδιά έξω; Όχι. Γιατί θα είχαν δουλειά. Επιβάλλεται να μπορεί κάποιος να βρίσκεται στην πατρίδα του και όχι να του το επιβάλλουν. Φροντίζουν να χαμηλώσουν οι μισθοί σε εξευτελιστικό επίπεδο ή να σε κάνουν να ξενιτευτείς: Αυτό είναι το ζητούμενο για εκείνους» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News και συνέχισε αναφορικά με το σε ποιον αρχαιολογικό χώρο ηρεμεί περισσότερο: «Δεν επισκέπτομαι κάποιον συγκεκριμένα. Από την άλλη δεν αισθάνομαι στέρηση γιατί εγώ μεγάλωσα μέσα στα αρχαία. Έπαιζα στο Ασκληπιείο, έκανα βόλτα στην Αρχαία Αγορά. Όταν βρίσκεσαι σε χώρους που έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους ανώτερου επιπέδου, μόνο θετική ενέργεια μπορείς να εισπράξεις. Και αυτά που έκαναν εκείνοι εμείς δεν μπορούμε να τα κάνουμε ακόμα και με τεχνικά μέσα. Τι δουλειά είχαν εκείνοι με εμάς; Από το έτος 0 μέχρι σήμερα έχουμε 2013 χρόνια σκοτάδια.»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.