Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Νίκος Μακρόπουλος: “Ο Παντελής Παντελίδης έχει βρει τον τρόπο να τρυπήσει στον χώρο και ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνει ή όχι”

Ο Νίκος Μακρόπουλος, με αφορμή την νέα δισκογραφική του δουλειά και το τέλος των εμφανίσεών του στο Fix, μιλάει σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή “Μες στη καλή χαρά”, μιλάει για το τέλος των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη, στην μουσική θεατρική παράσταση “Οντισιόν”, όπου εμφανιζόταν και όπως λέει “Ήταν πολλά υποσχόμενο, αλλά λίγο υποστηριζόμενο. Είναι μια εποχή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια να στηριχτεί μια νέα προσπάθεια και να δοθεί χρόνος. Ίσως γιατί όλοι οι επιχειρηματίες είναι πληγωμένοι. Ήταν κάτι πανέμορφο και αισθάνομαι περήφανος για αυτό και δεν έχει σημασία η εμπορική επιτυχία. Ήταν κάτι διαφορετικό, δυο κόσμοι που προσπάθησα να τους παντρέψω, το λαϊκό τραγούδι με το stand up comedy, αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσε να δέσει”.
Ανέφερε πως ο αγαπημένος του καλλιτέχνης είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης, ενώ του αρέσει πολύ ο Βασίλης Καρράς, από τους πιο νέους.
Όταν η συζήτηση ήρθε και στον Παντελή Παντελίδη, ο καλλιτέχνης υποστήριξε πως “Ο Παντελής Παντελίδης έχει βρει τον τρόπο να τρυπήσει στον χώρο και ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνει ή όχι. Βέβαια είναι άτυχος γιατί μπήκε σε μια εποχή δύσκολη. Είμαστε είδος προς εξαφάνιση”.
Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού, απένειμε στον τραγουδιστή πλατινένιο δίσκο για το άλμπουμ “Κατάσταση προχωρημένη”, εκπλήσσοντάς τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.