Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Το Μαλάουι «καρφώνει» την Madonna

«Είναι παράξενο και θλιβερό» να διαπιστώνει κανείς ότι η σταρ φαίνεται να θέλει να είναι το Μαλάουι αναγκασμένο ''να χρωστάει ευγνωμοσύνη για πάντα'' επειδή έχει υιοθετήσει δυο παιδιά από το Μαλάουι», τονίζει η κυβέρνηση της προέδρου Τζόις Μπάντα σε ανακοίνωσή της την οποία εξέδωσε.
«Η φιλανθρωπία είναι δωρεάν και ανώνυμη. Εάν δεν μπορεί να είναι έτσι, τότε δεν είναι φιλανθρωπία, είναι κάτι άλλο. Αυτό μοιάζει με εκβιασμό», τονίζεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Η Madonna επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα το Μαλάουι για να επισκεφτεί τα σχολεία που έχει χρηματοδοτήσει.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση δε σημαίνει ότι πρέπει να τύχει επίσημης υποδοχής.«Είναι το ίδιο με όλους τους άλλους επισκέπτες»!
«Η Madonna είναι μια διάσημη τραγουδίστρια. Αυτό όμως δεν υποχρεώνει οποιαδήποτε χώρα την οποία επισκέπτεται, συμπεριλαμβανομένου του Μαλάουι, να τής επιφυλάσσει επίσημη υποδοχή. Μια τέτοια μεταχείριση, ακόμα και αν την αξίζει, είναι στη διακριτική ευχέρεια της χώρας και όχι υποχρεωτική«, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Το ότι λέει σ' ολόκληρο τον κόσμο ότι έχτισε σχολεία στο Μαλάουι, τη στιγμή που στην πραγματικότητα απλώς συνέβαλε στην κατασκευή των αιθουσών διδασκαλίας δεν συνάδει με τους τρόπους κάποιου που πιστεύει ότι αξίζει επίσημης υποδοχής»!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.