Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε συναυλία για το Ιράν!

Στις 7 Ιουνίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην ανθρωπιστική συναυλία που θα γίνει στο Βερολίνο.
Για πρώτη φορά, σημαντικοί καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
Το δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο θεαματικό Velodrome Concert Hall του Βερολίνου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η διεθνής ανθρωπιστική συναυλία που φέρει τον τίτλο "Ηope for a Wind of Change in Iran".
Επιφανείς Ιρανοί και διεθνείς εκπρόσωποι της μουσικής θα συναντηθούν, για πρώτη φορά, επί σκηνής, και θα ενώσουν τις φωνές τους, μεταφέροντας το μήνυμα στους Ιρανούς ότι δεν είναι μόνοι στον αγώνα για ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερία.
Τη συναυλία θα παρουσιάσει η Αμερικανο-Ιρανή δημοσιογράφος και διάσημη για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Roxana Saberi, η οποία είχε συλληφθεί παράνομα στο Ιράν το 2009 και αποφυλακίστηκε μετά από διεθνή κατακραυγή για την απελευθέρωσή της.
Μία μοναδική συναυλία καθώς συμμετέχουν διάσημοι καλλιτέχνες από τις ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Ισπανία, Σουηδία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ρωσία και Ιράν, οι οποίοι δεν εκπροσωπούν μόνο τη χώρα τους, αλλά ενώνονται για να στείλουν ένα δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο του Ιράν ότι όλος ο πλανήτης ακούει τις βωβές φωνές τους.
Την Ελλάδα εκπροσωπεί η κορυφαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία, κατά καιρούς, έχει υπάρξει πρέσβειρα της μουσικής της χώρας μας σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις.
Θα εμφανιστούν επίσης οι DJ Angello και John Martin – Swedish HOUSE MAFIA, ο Taio Cruz, ο Al Bano, o Henry Padovani των Police κ.α
 Στο φινάλε της συναυλίας, όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα υψώσουν τις φωνές τους ερμηνεύοντας το «My Love» του Stevie Wonder, ένα τραγούδι που μεταφέρει μήνυμα ομόνοιας, αρμονίας και ειρήνης.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στον Οργανισμό Children of Persia και στη Διεθνή Καμπάνια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ιράν".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.