Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

«Στα δύσκολα μπορούμε ΜΑΖΙ» | Συναυλία Αλληλεγγύης με τον Γιάννη Πλούταρχο


Ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρεθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο, στην Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Στηρίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, ο τραγουδιστής, με την κοινωνική του ευαισθησία και την αγάπη του απέναντι στον κόσμο που χρόνια τον στηρίζει, ενώνει τη φωνή του και υπογραμμίζει ότι “στα δύσκολα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ΜΑΖΙ”.
Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπορούν με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τρόφιμα από ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι ζάχαρη να κερδίσουν μια πρόσκληση για τη συναυλία.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
”Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο για την απόφασή του να στηρίξει εντελώς αφιλοκερδώς την προσπάθειά μας ώστε να ενισχύσουμε με τα τρόφιμα όσους δημότες μας τα χρειάζονται. Από τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα υποστηρίξουμε τις 600 και πλέον οικογένειες της πόλης που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες και έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Γιατί μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης”
Η συλλογή των τροφίμων και η διάθεση προσκλήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου στα Δημαρχεία Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.