Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει στο διάστημα!

Τώρα που κατέκτησε τη γη βάζει μπρος για το διάστημα.
Η εκκεντρικότητα της Lady Gaga είναι γνωστή. Όμως αυτή πέρασε σε άλλο επίπεδο, μιας και θέλει να είναι η πρώτη καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Gaga θα ανεβεί στο διαστημόπλοιο Virgin Galactic, στα πλαίσια του high-tech μουσικού φεστιβάλ Zero G Colony στο New Mexico το 2015.
Η τραγουδίστρια για να καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτή την επιθυμία πρέπει να κάνει ειδικά μαθήματα φωνητικής για τουλάχιστον 1 μήνα λόγω της διαφορετικής ατμόσφαιρας. Το Zero G Colony είναι ένα high-tech μουσικό 3ήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Spaceport America του New Mexico. Η εμφάνιση της Gaga θα γίνει την τρίτη μέρα, έξι μήνες μετά το πρώτο ταξίδι του διαστημόπλοιου Virgin Galactic.
“#GagaInSpace2015″ έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter η τραγουδίστρια, δηλαδή η Gaga στο διάστημα το 2015, και θα αποκαλύψει περισσότερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου της album “ARTPOP” στη Νέα Υόρκη στις 10 Νοεμβρίου. Η επίσημη κυκλοφορία του album της, για τη γη τουλάχιστον, είναι 11 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.