Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Γιώργος Νταλάρας: «Παρασύρθηκα και τραγούδησα με τον Ρέμο! Δεν πέτυχε»

 Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό»!
Ο καλλιτέχνης είπε για τη Χρυσή Αυγή: «Η Χρυσή Αυγή είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού που οργανώθηκε και σχηματίστηκε σαν κόμμα και μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι "εσείς τώρα την ώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς ως λύκοι θα μπούμε στη Βουλή". Το καλό με αυτή την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτή την ένταση και έτσι κάνει πιο προφανές τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Η ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει εκ προοιμίου από την ιστορία».
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «Ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο καθαρό και πιστεύω ότι όλη η αριστερά εκεί προσβλέπει. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι ταμπουρωμένοι που δεν θέλουν ένα μεγάλο κόμμα».
Για τον Σταύρο Θεοδωράκη είπε: «Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον συμπαθώ και τον εκτιμώ. Πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βγουν καινούρια πρόσωπα».
Δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Ρέμο: «Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές. Πιστεύω ότι είναι καλός τραγουδιστής ο Ρέμος. Αυτό που με έκανε και παρασύρθηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ο Θεοδωράκης τον κάλεσε να τραγουδήσει. Και είπα ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το πώς ξεκίνησαν έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν την πορεία τους. Δεν μου πέτυχε αυτό. Όταν τραγουδάει ο ένας και υπάρχει μια αυστηρότητα και όταν τραγουδάει ο άλλος πλακώνουν τα λουλούδια και τα τραπέζια. Αυτό το πράγμα ήταν αταίριαστο».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.