Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μελίνα Ασλανίδου: Η συγκινητική δωρεά και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Μπορεί να βρίσκεται στο ζενίθ της δημοτικότητάς της στην μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του τραγουδιού, όμως η Μελίνα Ασλανίδου φροντίζει να κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πράγματα που δεν θέλει να διατυμπανίζει.
Λατρεύοντας τις ρίζες της από τον Πόντο, η τραγουδίστρια πρόσφατα έκανε μία μεγάλη δωρεά που φρόντισε να γίνει αθόρυβα και με πολλή σεμνότητα, η οποία έτσι και αλλιώς την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη της για τον τόπο όπου μεγάλωσε και έμαθε τα πρώτα της γράμματα, η Μελίνα ανέλαβε όλα τα έξοδο για την αγορά και εγκατάσταση μιας σύγχρονης μικροφωνικής - μεγαφωνικής εγκατάστασης στο δημοτικό σχολείο Παραλίμνης όπου είχε φοιτήσει και η ίδια. Με αυτόν τον τρόπο έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από καιρό, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του σχολείου αλλά και τους συντοπίτες της. Γι' αυτό και ο Διευθυντής του σχολείου Αθανάσιος Σίσκος με επιστολή του θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια, μαζί βέβαια και με τους μαθητές για την όμορφη αυτή πράξη της. Διαβάστε την επιστολή του Διευθυντή προς την τραγουδίστρια παρακάτω: «Μια νέα σημαντική χορηγία ήρθε να εξοπλίσει το σχολείο μας. Μια πλήρης μικροφωνική-μεγαφωνική εγκατάσταση που τόση ανάγκη είχαμε στο σχολείο μας για την πραγματοποίηση των σχολικών μας εκδηλώσεων, είναι πια πραγματικότητα χάρη στην ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας του ελληνικού πενταγράμμου Μελίνας Ασλανίδου.
Η Μελίνα μας, που όποιος τη γνωρίσει από κοντά δεν αργεί ν' ανακαλύψει μια ευαίσθητη κι ευγενική ψυχή που αγαπά τους ανθρώπους κι εκτιμά την ποιότητα, εκπλήρωσε με το παραπάνω την υπόσχεση που μας είχε δώσει σε προηγούμενη εκδήλωση όπου ήταν προσκαλεσμένη, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη της στα παιδιά του χωριού της και στο σχολειό που και η ίδια έμαθε τα πρώτα της γράμματα.
Ήδη αξιωθήκαμε να πραγματοποιήσουμε την φετινή τελική μας εκδήλωση, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες αυτού του θαυμάσιου ηχοσυστήματος. Το σχολείο μας - μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς - θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμησή μας στην αγαπημένη μας Μελίνα και να της ευχηθούμε να συνεχίσει την επιτυχημένη καλλιτεχνική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι, χαρίζοντάς μας και άλλα όμορφα τραγούδια που μόνον αυτή ξέρει να ερμηνεύει με τον μοναδικό και ξεχωριστό της τρόπο.
Μελίνα μας, σ' αγαπάμε πολύ και είσαι καλοδεχούμενη στο σχολείο μας όποτε το θελήσεις.
Ο διευθυντής του σχολείου, Σίσκος Αθανάσιος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.