Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Γιώργος Γιαννιάς: «Δεν είναι δύσκολο να κρατάς τη ζωή σου μακριά από τα πρωτοσέλιδα»

Ο Γιώργος Γιαννιάς εξομολογήθηκε πώς καταφέρνει να κρατάει τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους σου, έχεις καταφέρει να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Πόσο εύκολο είναι αυτό;
«Όποιος θέλει να βγάλει στη φόρα τη ζωή του, μπορεί να το προκαλέσει και να το κάνει πολύ εύκολα. Εμένα δεν μου αρέσει να ζω έτσι. Δεν είναι δύσκολο να κρατάς τη ζωή σου μακριά από τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και των εφημερίδων. Όλα έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα που δίνεις και με το πώς διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή».
Όταν ξεκίνησες το μουσικό ταξίδι σου, πίστευες πως θα είχες αυτή την πορεία;
«Όχι, για μένα ήταν όλα ένα όνειρο. Έλπιζα πως θα γνωρίσω από κοντά μεγάλα ονόματα, όπως ο Αντώνης Ρέμος, που τότε ξεκινούσε την καριέρα του, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν πως μια μέρα θα τους γνωρίζω και θα μιλάω μαζί τους σε φιλικό επίπεδο. Το τραγούδι είναι μια μαγική διαδρομή»
Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετείς το τραγούδι έχεις βάλει νερό στο κρασί σου, προκειμένου να σταθεί και να προχωρήσει μια συνεργασία;
«Βέβαια, σε συνεργασίες έχω βάλει νερό στο κρασί μου. Σε τραγούδια όμως που μου έδωσαν και που δεν ήθελα να τα πω, δεν το έκανα ποτέ. Επίσης, σε κλίκες και ομάδες δεν μπήκα ποτέ. Σε συνεργασίες όμως πολλές φορές είναι απαραίτητο να νερώνουμε το κρασί μας, για να τις στηρίζουμε και να στεριώνουν», δήλωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΓνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.