Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα ακούμε για πολύ καιρό.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο teaser από το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Χαρτοπόλεμος», που έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν ακόμα κυκλοφορήσει.
H αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά τη στιγμή που συνεχίζεται στα ραδιόφωνα όλη της χώρας η επιτυχία του single «Μη Μου Πεις Για Πάντα», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και έχει παραμείνει για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τραγουδιού «Χαρτοπόλεμος» πριν από τρεις εβδομάδες, όταν πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το video clip που θα το οπτικοποιήσει.
Ο «Χαρτοπόλεμος» απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από μία unplugged ερμηνεία που ανάρτησε η τραγουδίστρια στα κοινωνικά δίκτυα, αυξάνοντας την προσμονή των θαυμαστών της.
«Όλα στον αέρα, χαρτοπόλεμος, έμοιαζες μ’ αγάπη κι ήσουν πόλεμος, τέλος με το λίγο, βιαστικά την πόρτα ανοίγω και φέρτε μου μια θάλασσα να φύγω…»
Τη μουσική του single, που έχει ξεχωρίσει πριν καν αποκαλυφθεί, υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.
Ο «Χαρτοπόλεμος» της Νατάσας Θεοδωρίδου θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από τη Heaven Music λίγες ημέρες αργότερα.
Συγχρόνως η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπληρώνει ένα μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης, όπου έχει στο πλευρό της τους Onirama και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.