Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Γιώργος Μαζωνάκης: Ακούστε τη νέα επιτυχία «Διανυκτερεύω»

Η νέα επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το «Διανυκτερεύω», τη νέα επιτυχία από το άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει».
Ο αυθεντικός καλλιτέχνης ερμηνεύει: «Μ’ όλα εκείνα που βλέπω γύρω, πώς αμέριμνα εγώ να γείρω; Όλοι λατρεύουν τους αφρούς, μα το μυαλό μου πάλι όχι…» και συγκινεί με την δύναμη της φωνής του, σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.
Το «Διανυκτερεύω» έχει ήδη αγαπηθεί, σημειώνοντας από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του εξαιρετική επιτυχία. To single μετρά ήδη 300.000 αναπαραγωγές στο Spotify και πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
Ένα τραγούδι με ιδιαίτερη έμφαση στο στίχο και τη μουσική και όπως ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης έγραψε στο άλμπουμ: «Ένα έψαξα έναν – έναν τους στίχους αφού θέλω ο λόγος να πρωταγωνιστεί και επέλεξα μελωδίες που θα αφήσουν το δικό μου αποτύπωμα».
«Στο νέο άλμπουμ τραγουδώ για όσα με συγκινούν, με συναρπάζουν, με εμπνέουν», τόνισε. Ο καινούργιος δίσκος του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal, καταγράφει πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα του καταξιωμένου καλλιτέχνη με 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες. Το «Αγαπώ Σημαίνει» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των charts τόσο με τις πωλήσεις του ως φυσικό προϊόν όσο και στην ψηφιακή μορφή του, σημειώνοντας ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify και πάνω από 64 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
 Ακούστε το «Διανυκτερεύω» εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.